Kommentar

Hundredvis af “radikaliserede” teenagere gik amok på en mellemskole i Queens i næsten to timer, efter at de opdagede, at en lærer havde deltaget i en pro-israelsk demonstration. New York Post skriver om sagen og kalder den en af ​​de mest skræmmende antisemitiske begivenheder i New York siden terrorangrebet på Israel.

– Pro-Israel lærer gemmer sig i Queens high school, mens ‘radikaliserede’ elever gør oprør: ‘De vil have hende fyret’

Kaosset på Hillcrest High School i Jamaica, Queens, udspillede sig kort tid efter klokken 11 mandag. Protesten var planlagt på forhånd, efter at eleverne så lærerens Facebook-opslag, hvor hun deltog i et pro-Israel-rally i Queens den 9. oktober. Hun holdt en plakat, hvor der stod:

– Jeg står med Israel.

“Bragging-videoer” blev lagt ud på Tik Tok for at vise “jagten” på den jødiske lærer. Dokument har tidligere skrevet om jøder, der jages og forfølges i New York.

– Hundredvis af børn strømmede ind i gangene og løb amok, sang, hoppede, råbte og viftede med palæstinensiske flag eller bannere.

Ledere på skolen og New York Police Department hørte om deres planer lige i tide for at få den skrækslagne lærer spærret inde på et kontor og låst døren, mens teenagemobben forsøgte at tvinge sig ind i hendes klasseværelse.

ANNONSE

En elev på skolen fortalte til The Post, at eleverne besluttede at afsløre hende, starte et oprør og få hende fyret.

– En flok børn besluttede at lave en gruppechat, afsløre hende, tale om det og derefter tale om at starte et optøj.

Hundredvis af børn oversvømmede hallerne og løb amok, sang, hoppede, råbte og viftede med palæstinensiske flag eller bannere.

Mange af teenagerne forsøgte at bryde ind i lærerens klasseværelse på trods af, at skolens personale blokerede deres adgang. Eleverne sagde, at de fulgte efter læreren og spyttede på hende, mens en lærer sagde, at det ikke skete.

Alle råbte “Befri Palæstina!” og alle skreg, at (læreren) må gå, elever, der var vidne til galskaben, sagde:

– Alle råbte Frit Palæstina! sagde en senior.

– Alle skreg ‘(læreren) skal væk! sagde en niende klasse.

Studerende filmede optøjet og postede adskillige videoer, nogle med pulserende arabisk musik, på TikTok:

– Eleverne optog tumulten og postede flere videoer, nogle indstillet til pulserende arabisk musik, på TikTok.

             – De fandt, hvor hun bor – hendes adresse, hendes telefonnummer, hendes familie, hendes personlige oplysninger, sagde en senior.

ANNONSE

Mest læst

Donald Trump er manden