Tavle

Anti-israelske demonstranter på universiteter i hele USA finansieres af præsident Joe Bidens egne politiske donorer. Det kan forklare, hvorfor han er tilbageholdende med at fordømme dem, og ikke vil undersøge dem.

Det skriver Breitbart News. Biden var tvetydig, da han blev bedt om at reagere på protesterne i sidste måned, og sagde, at han fordømte antisemitisme, men at han også fordømte dem, “der ikke forstår, hvad der sker med palæstinenserne”. Som Breitbart skrev med henvisning til løgnene om Donald Trump efter Charlottesville: “Biden ser meget fine mennesker på begge sider af campus-antisemitismen“.

Undersøgelser af donorerne bag protesterne afslører velkendte navne fra Det Demokratiske Partis støtter, herunder George Soros’ Open Society Foundations og andre liberale “filantroper”.

Især har Bidens justitsministerium nægtet at undersøge de krænkelser af borgerrettighederne, som “lejrene” har begået – mod jøder, journalister og andre, skriver Breitbart.

Demonstranterne på Columbia University roste åbent Hamas’ militære fløj, som Document rapporterede.

 

Politico dækkede historien søndag.

To af hovedarrangørerne bag protesterne på Columbia University og andre campusser er Jewish Voice for Peace og IfNotNow. Begge støttes af Tides Foundation, som finansieres af den demokratiske megadonor George Soros samt Bill og Melinda Gates Foundation, og som igen støtter en række små nonprofitorganisationer, der arbejder for social forandring. (Gates vendte ikke tilbage på en anmodning om en kommentar, og Soros afviste at kommentere).

En anden bemærkelsesværdig demokratisk donor, hvis filantropi har været med til at finansiere protestbevægelsen, er David Rockefeller Jr., som sidder i bestyrelsen for Rockefeller Brothers Fund. I 2022 gav fonden 300.000 dollars til Tides Foundation; ifølge skatteformularer for nonprofitorganisationer har Tides givet næsten 500.000 dollars i løbet af de sidste fem år til Jewish Voice for Peace, som udtrykkeligt beskriver sig selv som antizionistisk.

Flere andre grupper, der er involveret i pro-palæstinensiske protester, støttes af en fond, der er finansieret af Susan og Nick Pritzker, arvinger til Hyatt Hotel-imperiet – og støtter af Biden og en række demokratiske kampagner, herunder 6.600 dollars til Biden Victory Fund for et par måneder siden, og mere end 300.000 dollars under 2020-kampagnen.
Demokraternes anti-israelske og anti-jødiske holdninger kan få en stor del af de jødiske amerikanere til at holde op med at stemme på Demokraterne. Samtidig mister Biden & Co stemmer fra muslimer i USA, fordi de fortsætter med at levere våben til Israel.

Uden massiv valgsvindel er det svært at se, hvordan det skal lykkes Biden at blive genvalgt i november.

 

Palestina-demonstranter ved Yale rev ned det amerikanske flagget

Kjøp Primo Levis «Hvis dette er et menneske» fra Document Forlag!

ANNONSE