Kopierede/fra hoften

Washington Examiner skrev fredag, at Ron DeSantis har kig på de evangeliske kristne og satser på dem. Han placerer sig til højre for Trump, skriver hjemmesiden. Det er tøvende, men journalister har intet andet sprog. Det korrekte at sige er, at DeSantis synliggør, at den såkaldte kulturkrig er en åndskamp. Det har både demokrater og journalister problemer med, for så skal de tage stilling til åndelige spørgsmål.

Derfor hører vi allerede medierne sige, at DeSantis er værre end Trump.

Woke ideologien er et angreb på familien. Der har DeSantis været tydeligere end Trump.

Woke er også et angreb på det ufødte foster. Demokraterne fejrer abort, som om det var en befrielse for kvinden at dræbe sit eget barn. Tucker har været god til dette. Der er noget dæmonisk i demokraternes fejring af abort helt op til fødslen, som loven tillader i New York og Californien. Dette har intet med abort at gøre, som vi forstår det i Norge og Danmark. Medierne gør sit bedste for at sløre, hvor ødelæggende woke- bevægelsen er i sit angreb på det ufødte liv.

DeSantis har fået vedtaget en lov, der sætter abortgrænsen til seks uger. Det er strengt. Så streng, at der er folk på hans egen side, der siger, at han vil få problemer. Men kan det være, at DeSantis ved, hvad han laver?

ANNONSE

Hvis det er tilfældet, vil det være en udfordring for Trump. Han risikerer at ende på den anden side eller falde mellem to stole. 

“En af de ting, jeg er mest stolt af, er, at staten Florida står op utvetydigt til forsvar for familien og til forsvar for vores børn,”  told  DeSantis til en forsamling af kristne tv-stationer mandag aften. “Og vi har gjort mere for at beskytte børn end nogen stat i landet. For bare et par uger siden var jeg så heldig at kunne underskrive hjerteslags- lovforslaget om en abortgrænse på 6 uger, som er det stærkeste pro-life- lovforslag, Florida har set i sin moderne historie.”

Bemærkningerne blev leveret i Orlando ved National Religious Broadcasters-konventet foran tusindvis af kristne i medierne.

Ved at turde sige dette udfordrer DeSantis de woke mediers definitionsmagt. De hader at skulle forholde sig til kristne begreber. De vil introducere hedenskab uanfægtet. Mange bøjer hovedet. En af de ting, der viste den dybe modstand mod woke kulturen, var forældrehandlingerne på skolerne i Virginia. Skolens ledelse tilbageholdt en far, der kom for at protestere mod, at hans datter var blevet voldtaget i skolen. Så vedtog justitsministeriet en lov, der afgjorde, at forældre, der protesterer mod sexkultur, er “hjemlige terrorister”.

DeSantis har masser af eksempler at gå ud fra.

FBI går rundt på parkeringspladserne uden for katolske kirker og skriver nummerplader ned. De overvåger og undersøger konservative kristne, uanset tilhørsforhold. Det er Biden-regimet, der angriber kristne, ikke omvendt. De fleste amerikanere er ikke klar over dette. Nordmændene aner det heller ikke. De norske medier sikrer, at nordmændene er fuldstændig uvidende om, hvad der sker i USA. Forklaringen er naturligvis, at eliten fortsætter med den samme afkristning og ødelæggelse af familieværdier som i USA.

En anden grund til, at de ikke ønsker opmærksomhed på groomingen af børn i skolen, er de muslimske forældre. Disse bryder sig ikke om pridekulturen, som næsten har fået officiel status.

Den, der fik bolden til at rulle i de konservatives favør, var Højesteret, som sendte abortspørgsmålet tilbage til delstaterne. Liberale kræfter forsøgte at modarbejde denne erklæring ved at lække udkastet. Men det virkede stik modsat. Derimod kostede det næsten Brett Kavanaugh og hans familie livet.

En særskilt lov forbyder demonstrationer uden for hjemmet til højesteretsdommere og andre i høje stillinger. De må ikke lade sig skræmme på grund af deres embede. Men justitsminister Merrick Garland meddelte udtrykkeligt politibetjentene uden for dommernes boliger, at han gjorde en undtagelse. Demonstranterne skulle gøre livet for dommerne og deres familier uudholdeligt. Intet viser mere tydeligt Biden-regimets karakter.

Det kostede næsten Kavanaugh livet.

https://www.document.no/2023/04/29/dommer-alito-lekkasjen-av-roe-vs-wade-notat-var-en-oppfordring-til-attentat/

Men demokraterne er ligeglade med konsekvenserne af deres egen politik. Hvad var Nancy Pelosi’s svar, da hun blev spurgt, hvad hun syntes om, at demonstranter sletter amerikansk historie ved at vælte statuer og tage sig selv til rette? – Folk gør, hvad de gør.

Myndighederne fører samme politik som pøbelen: Udryddelse af Amerikas historie.

På samme måde som de ødelægger de liv, der skulle arve jorden.

Mange amerikanere ser, at der er en åndelig side af demokraternes politik, som er et direkte angreb på samfundets beståen.

Hvis DeSantis vover at sætte prik over alle i’erne, kan han flytte debatten. Det, republikanerne siger i deres forlig, vil få konsekvenser for hele den politiske debat.

Demokraterne ønsker ikke en sådan debat, og de vil gøre alt for at kvæle den ved at stemple den med grimme ord.

Men deres politik er blevet så ekstrem, at de fremkalder en reaktion:

Biden-administrationen uddeler skatteyderpenge gennem et, anti-terrorism grant initiative, anti-terror-tilskudsinitiativ, til et universitetsprogram, der eksplicit sætter det republikanske parti, såvel som kristne og konservative grupper, i samme kategori som nazister, ifølge dokumenter, der udelukkende er delt med Fox News Digital.

Woke politikerne går for hurtigt frem. Således afslører de, hvad deres egentlige formål er: Det er ikke at fange antisemitter og nazister. Det er for at fjerne alle, der står i vejen for magtens herredømme: Konservative af alle slags, også kristne.

Dette er ikke amerikansk. Det er anti-amerikansk. Hvis DeSantis tør tage handsken op, kan han ændre valgkampen og afsløre, hvor ødelæggende demokraterne og medierne er blevet.

Det er deres egen regering, der angriber folket med skatteydernes penge. Department of Homeland Security finansierer et program, der udpeger de grupper, de ønsker at stigmatisere og bekæmpe.

“Denne terror-taskforce er engageret i en aktiv indsats for at dæmonisere og eliminere kristne, konservative og republikanske organisationer ved hjælp af føderale skatteydere,” sagde Brent Bozell, grundlægger og præsident for Media Research Center. “Det, vi har afsløret, kalder på strafforfølgelse. Det amerikanske folk har brug for at vide, at de, der misbruger deres positioner i den føderale regering, vil blive holdt ansvarlige for deres kriminelle adfærd.”

https://www.foxnews.com/politics/university-program-linking-christians-republicans-nazis-granted-dhs-funds-part-anti-terror-initiative

https://www.washingtonexaminer.com/news/white-house/desantis–bet-with-evangelicals

ANNONSE