Kommentar

To film om valgsvindel ved valget i 2020, Dinesh D’Souzasas ”2000mules” og ”Rigged by Citizens United”, føjer vægt til beskyldningerne om valgsvindel. De ligger som en møllesten om halsen på demokraterne, medierne og hele Washington-lobbyen, der har forsvaret Biden. For alle, der ser filmene, bliver møllestenen lidt tungere, og i sidste ende vil de, der har stået bag alle tiders politiske bedrageri, gå under.

Sådan virker sandheden. Filmene er et øjeblik af sandhed. Medier – såsom NTB – der har løjet om alt, hvad Trump har sagt og gjort i fire år, vil få større problemer med hans latterliggørelse og afvisning af præsidenten. Journalisternes hjul snurrer i den fri luft.

Derimod får hjulene på de konservative journalister mere og mere fart på, efterhånden som folk ser filmene og forstår, hvad de blev udsat for. 39 procent af amerikanerne har altid troet, at de er blevet snydt. Nu får de syn for sagn.

ANNONSE

Der er så mange, at det må få konsekvenser for både det overståede og kommende valg. Det er netop hovedmotivet for filmene: Der skal indgås et forlig ellers vil de samme kræfter fortsætte. Så er Amerika holdt op med at være et demokrati.

Tænk over, hvad det betyder for det norske demokrati. Ikke et eneste medie eller politiker har turdet sætte spørgsmålstegn ved valget. De tør ikke tage stilling til vor tids vigtigste spørgsmål: Hvad skal vi med NATO, hvis USA bliver kuppet indefra og ikke længere er et demokrati?

Norske myndigheder er på samme side som justitsminister Merrick Garland og Department of Homeland Security: De går ikke så langt som at gøre det ulovligt at stille spørgsmål ved valget, men de følger trop i kampen mod “desinformation”. Jeg har ikke set en avis komme med en modforestilling, der viser, at de føler sig utryg, og at der kan være noget galt. Alt går på autopilot, og nu virker krigen i Ukraine som brændstof.

Justitsminister Monica Mæland var på bølgelængde som Demokraterne, inden de vendte tilbage til magten. Dagens regering fortsætter i samme retning. Nu er det politicheferne, der ser ud til at være blevet orienteret af Washington.

Sammensværgelsen mod Trump begynder, så snart han går ned ad rulletrappen i Trump Tower og annoncerer sit kandidatur den 16. juni 2015. Fra da af erklærer systemet krig mod ham. Som Newt Gingrich siger i ”Rigged”: Hvis de gamle magthavere føler sig truet, vil de angribe.

Denne Old  Oder havde meget at spille på. Masser af ressourcer. De smed kort efter kort: Russiagate, som blev til Spygate, som forbindes med Hillarygate. Hver gang rejste Trump sig igen og slog tilbage. Det øgede til systemets had til ham. Hadet gjorde dem skødesløse.

Det er ikke længere bestridt, at der er en Deep State. Tre uger før valget eksploderede Hunter laptop-historien i New York Post, og 51 topefterretningschefer trådte frem og sagde, at den plantede russisk desinformation. Amerikanerne har ikke glemt.

De har fulgt historien hele tiden, og de ved: Det her handler om deres børns fremtid. Skal de vokse op i et frit USA eller noget, der minder om en oligarkisk Gotham City?

Geotracking

Højesteret nægtede at behandle klagen fra 17 stater ledet af Texas. De og alle andre institutioner, der blankt nægtede at undersøge valget, har nu et problem. Vil de gå af sig selv? Var det, fordi de vidste, at noget var uregelmæssigt, at de “stenede”?

Gerningsmændene til valget var folk indenfor systemet, Det Demokratiske Parti og deres NGO’er. Vi har en parallel situation i Norge med det humanitære-industrielle kompleks. Det involverer så mange mennesker og så mange penge, at ingen ønsker at være den, der trækker i bremsen, selvom det er klart, at et kompleks, der minder om en krigsindustri, ikke fungerer i det norske folks interesse.

Svindlen i USA er på et så gigantisk niveau, at hvis pyramiden skulle vakle, ville den rive tilliden til myndighederne i hele Vesten væk. Det er allerede begyndt at forvitre. Men hvis Trump skulle renses og genopstå som det ultimative offer, ville mange hoveder skulle rulle.

David Plouffe

Efter nederlaget i 2016 skrev Obamas strateg David Plouffe bogen ”How to defeat Donald Trump in 2020”. Der peger han på svingstaterne. Et par tusinde stemmer ville være afgørende. Det viste sig at være sølle 42.000.

https://www.document.no/2020/12/28/bevisene-pa-valgsvindel-i-usa-er-massive-for-den-som-vil-se/

Demokraterne vidste, at de var nødt til at mobilisere vælgerne. Pandemien blev den vogn, de kørte på. Pandemien gav dem carte blanche til at ændre stemmeretten helt frem til valget uden at gå gennem statsforsamlingerne.

Mailstemmer og dropboxes blev de instrumenter, der stjal Trumps sejr:

Zuckermoney

De blev finansieret af Mark Zuckerberg og hans kones fond: Center of Technology and Civic Life.

Zuckerberg spyttede 417 millioner dollars ind i valget, angiveligt for at sikre valget, men i virkeligheden for at sørge for mobilisering i tunge demokratiske områder. Med pengene fulgte specifikke krav: Zuckerbergs folk skulle uddanne valgmedarbejdere, og de skulle være til stede under optællingen.

Problemet med at opdage svindel var, at det er svært at bevise noget, efter at en stemmeseddel er taget ud af konvolutten og blandet med alle andre. Det er nålen i høstakken.

Men for et par år siden blev ngo’en TrueTheVote.org grundlagt. De var bekymrede over valgets integritet. Hvor var svaghederne?

I 2005 udsendte Jimmy Carter og tidligere udenrigsminister James Baker en rapport om de sårbare aspekter af valget. De fandt ud af, at der åbenlyst var brevstemmer og ubevogtede stemmeurner. Alligevel er det præcis, hvad demokraterne indførte, hvor end de kunne. Aviser som New York Times afviste, at det betød noget problem. De havde glemt rapporten fra 2005.

Resultatet var forudsigeligt:

I 2016 udgjorde fraværende og brevsedler omkring 33 millioner af de 140 millioner talte stemmesedler. I 2020 blev mere end 100 millioner af de 159 millioner optalte stemmesedler afgivet før valgdagen, herunder ved tidlig afstemning.

Det er i skæringspunktet mellem de to film, at svindelen kommer for dagen: Det gik ikke at organisere mobilisering i demokratiske områder. For at tippe vægten krævede det omkring fyrre tusind falske stemmer. Det var disse, muldyrene leverede. De ankom midt om natten og gik til stemmeurnerne over hele byen. Alene i Philadelphia var der 1.100 muldyr, der foretog mellem tyve og tredive ture hver med en bunke stemmer. Da de blev afleveret, tog de billeder for at vise, at de havde gjort arbejdet. De skulle bevise det for at få penge.

De havde handsker på, som de smed. De besøgte ofte urner, hvor der ikke var kameraer. I nogle stater som Arizona var kameraerne slukket.

Mange af muldyrene var hardcore Antifa, der figurerede i optøjer. Demokraterne har fået deres egen voldelige milits. De samme, som nu hærger uden for Højesteretsdommernes private hjem.

Med masseimport af latinamerikanere kommer der korruption fra syd. En mexicansk dame fra byen San Luis siger, at praksis i hendes hjemland er, at “mænd” kommer og henter stemmesedlen for at gøre dem en tjeneste. Da hun nægtede over for en, hun havde kendt længe, ​​blev hun advaret: Hun kunne ende i store problemer.

Slaveriet er genopstået

Demokraterne var slaveejernes parti. Det racistiske parti. Demokraterne har aldrig beskæftiget sig med deres fortid. Biden var gode venner med ledere af Ku Klux Klan. Nu importerer han tusindvis af nye vælgere hver dag. Man skal ikke se bort fra, at der er et “valgmæssigt” samarbejde mellem kartellerne og demokraterne. Begge vil have magt og penge.

For enhver pris.

Du finder 2000mules her: https://citizenfreepress.com/breaking/2000-mules-watch-the-full-movie/

Rigged kan købes for 5 dollar: https://citizensunitedmovies.com/programs/rigged-zuckerberg-funded-plot-defeat-donald-trump

 

 

Oversættelse Karsten Søberg

ANNONSE

Mest læst

De blev til monstre

Manifest i en mørk tid