Tavle

Senatets ledere Chuck Schumer og Mitch McConnell præsenterede søndag den pakke, de har forhandlet med Det Hvide Hus, som samler asylpolitik og finansiering til Ukraine og Israel. Formanden for Parlamentet, Mike Johnson, siger, at det er dødt, før det kommer til afstemning.

Aftalen er på 370 sider, og Senatet stemmer om den onsdag. Demokraterne har indført en praksis med at tage Kongressen på sengen. Medlemmerne får kort tid til at læse forslagene, inden de køres igennem.

Parterne har forhandlet siden oktober, og teksten kunne have været kendt for længe siden. Men det ville have givet kritikerne en chance for at rive den i stykker. Demokraterne vælger derimod choktaktik, som de har gjort ved grænsen, hvor strømmen kun vokser.

ANNONSE

Alle, der har været ved grænsen, siger, at situationen er ude af kontrol. Det siger også indenrigsminister Alejandro Mayorkas, der bruger kaosset som et pres. Lovforslaget kommer samtidig med, at Repræsentanternes Hus skal stemme om rigsretssag mod Mayorkas.

De, der har sat sig ind i lovforslaget, siger, at det handler mere om penge til Ukraine end Israel og grænsen. Af de 115 milliarder dollars vil hele 60 gå til Ukraine. Det er penge, USA skal låne. Statsgælden løber hurtigere og hurtigere og nærmer sig 35.000 milliarder dollars.

EU har for nylig besluttet at give 450 mia. til Ukraine. Nu følger USA trop. Krigen kan fortsætte.

Pakken er samtidig en form for krigsførelse mod Amerikas arbejder- og middelklasse. Lønningerne vil blive presset ned. Det åbner vejen for, at illegale børns børn kan få velbetalte job, så amerikanere, der har fået en dyr universitetsuddannelse, udkonkurreres.

Alene i december var der 302.000 illegale ankomster. Biden-regimet foreslår, at grænseadvokater kan få mulighed for at give opholdstilladelse og amerikansk statsborgerskab på stedet.

Demokraterne importerer stemmekvæg. De fører krig mod deres egen befolkning.

 

https://www.breitbart.com/2024-election/2024/02/04/senate-releases-establishments-migration-bill/

 

ANNONSE