Nyt

Demokraterne og Joe Biden driller republikanerne i forsøget på at tvinge 80 milliarder dollar igennem til Ukraine, mens de undgår finansiering til grænsekontrol i syd. Biden mener, at grænsen er en bagatel, der overskygger USAs sikkerhedspolitiske rolle.

-Sæsonbestemte udsving, kaldte Biden det, da trafikken eksploderede i 2021. USA er ved at blive oversvømmet. Demokratiske byer, der erklærede sig selv som helligdomme for illegale, har længe fået nok. Men strømmen stiger kun.

Kontrasten mellem bekymringen for Ukraines suverænitet vs. USA er så stort, at folk for længst har reageret. Biden vil forsvare et andet land for enhver pris, men ikke USA.

Senatets flertalsleder Chuck Schumer sagde, at hvis Ukraine ikke får pengene, kan russiske kampvogne rulle ind i Berlin.

Republikanerne ønsker i det mindste at gøre grænsekontrol til en betingelse for endnu en superpakke til Ukraine, som allerede har modtaget 108 milliarder dollars. Men grænsekontrollen blev taget ud af bevillingen. Det provokerede.

ANNONSE

Demokraterne og Biden har ikke publikum med sig.

Mange meningsmålinger viser, at Bidens økonomiske strategi med Extraction Migration har brudt offentlig støtte til migration. For eksempel viser en nylig meningsmåling, at et flertal af det jødiske samfund i New York sagde, at migration mere er en byrde end en fordel.

12.000 migranter krydsede grænsen på én dag i sidste uge. I alt overstiger migrantstrømmen antallet af fødsler, og ændrer karakteren af ​​Amerika for altid. Demokraterne ønsker at give disse snesevis af millioner stemmeret. Så vil det ikke længere være muligt for republikanerne at vinde flertal.

Det siges, at migranterne får udleveret et betalingskort med 5.000 dollars påskrevet. De kan vælge at rejse hvorhen de vil. Mange amerikanere kæmper. De oplever, at de bliver andenrangsborgere i deres eget land.

 

https://www.breitbart.com/politics/2023/12/06/joe-biden-republican-petty-border-politics-block-ukraine-deal/

ANNONSE

Mest læst

Donald Trump er manden

Bidens store bagslag