Nyt

Den republikanske leder i Senatet, Mitch McConnell, har fået kolde fødder og beder nu republikanerne i Senatet om at stemme nej til asylpakken. Den er allerede død i Repræsentanternes Hus. Så vil der ikke være 60 milliarder dollars til Ukraine.

Biden går så langt som at true med at nedlægge veto mod de 14 milliarder til Israel, hvis de bliver plukket ud af pakken som en særskilt tildeling.

Anbefalingen om at stemme nej er en u-vending fra McConnells side. Det begrundede han med, at stemningen i landet er vendt.

“McConnell anbefalede GOP-senatorer, bag lukkede døre, at de BLOKERE grænselovgivningen på onsdag, ifølge flere kilder, da det er klart, at de fleste Republikanere forbereder sig på at stemme nej – enten fordi de er imod lovforslaget eller ønsker mere tid,” skrev reporter Andrew Desiderio på X.

“McConnell anbefalede udtrykkeligt en NEJ-afstemning om grænselovgivningen på forslaget om at fortsætte, ifølge flere deltagere,” fortsatte han. “McConnell sagde, at problemet ikke er, hvad Lankford forhandlede, det er, at den politiske stemning i landet har ændret sig.”

https://www.dailywire.com/news/senate-minority-leader-mitch-mcconnell-rejects-border-bill

 

ANNONSE