Kommentar

Capitol Hill er på tredje år omgivet af et højt hegn. Meget tydeligere kan Biden-regimet ikke signalere, at de har overtaget Kongressen, og at folket skal holde sig udenfor. Symbolikken er slående. Hvilken politiker vil så demonstrativt vise, at folket er uønsket i Folkets hus?

Selvfølgelig forstår folk dette. Det slutter sig til rækken af ​​in your face-foranstaltninger, som denne administration har stået for fra dag ét.

Den norske og danske elite og medier hylder Biden-regimet. Det er deres. Eller som Civita sagde om Ukraine-krigen: Storbritannien og USA er tilbage i rollen, som vi kender dem fra Anden Verdenskrig og Den Kolde Krig.

Jesper Steinmetz er blevet det nye amerikanske orakel på DR radio. Han ved præcis, hvordan han skal sminke de døde. Christine Cordsen hoverer på DR Nyheder.

For to år siden kogte tingene over, da Trump-tilhængere invaderede Capitol Hill. Der er meget, vi ikke ved om denne hændelse, og de skueprocesser, som Biden-regimet har sat i gang, er Rusland værdigt. Det er ubærlige, hvis vestlige borgere skulle opdage den parallel, derfor hamrer de amerikanske medier og demokraterne løs med “værre end 9.11, Pearl Harbour”, overdrivelser, der er fuldstændig groteske om tre timer lange optøjer, der kostede fem demonstranter livet og ingen politifolk.

ANNONSE

6. januar høringerne faldt ikke i god jord hos amerikanerne.

Europæerne ved ingenting. De hører bare den sædvanlige kakofoni.

Den kværner nu løs om Ukraine. Der er også en masse information, der drukner i støj. Folks engagement er faldende. De kan ikke sælge en krig, hvor de har skeletter i skabet. Naftali Bennetts information om, at Biden-regimet og Boris Johnson torpederede våbenhvileforhandlingerne, vil ikke så let blive glemt.

Europæerne begynder at føle det samme som amerikanerne: eliten bruger krigen til at mele deres egen kage.

Den nation, de repræsenterer, mangler forsvar.

I Oklahoma overtog transaktivister delstatskongressen for at protestere mod restriktioner for operationer på mindreårige, propaganda i skoler osv. Demonstranterne råbte “folkedrab” – genocide.

Nogen betaler dem, ligesom George Soros, og skaber slogansene. Nazis, folkedrab, sproglige atombomber, der tømmer ord for mening.

Larmen i det offentlige rum overdøver enhver samtale om, hvad der egentlig sker “derude”.

Den forventede levealder i USA er faldet til det laveste niveau i 25 år. Over 100.000 dør af fentanyl. Hvert år. Kriminaliteten eksploderer, især i demokratisk styrede byer. Inflationen er stadig høj. Grænsen mod syd er væk, så hegnet omkring Capitol Hill siger det hele.

Eliten er i en tilstand af mental belejring. I mellemtiden doper den befolkningen. En industri vokser frem. Marihuana- omsætningen stiger. Biden-regimet vil åbne centre for tunge stoffer i storbyerne. De vil have folk til at dope sig og dø. Det er ingen overdrivelse.

I storbyerne skal man passe på ikke at træde i menneskelig afføring, mens folk bor på gaden og ryger meth eller fentanyl. Før var det Indiens storbyer, nu er det Amerikas.

Demokraterne og medierne er ligeglade.

De hælder brændstof på bålet.

Det første Biden gjorde, da han tiltrådte, var at fjerne muren i syd, så millioner af udlændinge kunne strømme ind i USA. Mere end fem millioner er nu ankommet, og Washington vil gøre det endnu nemmere at krydse grænsen, som kontrolleres af kartellerne.

Biden og kartellerne arbejder sammen. Biden er fuldt ud klar over, at fentanyl strømmer ind i USA, at sexhandel blomstrer som aldrig før, også med børn.

Dette er manden, der havde et sådant forhold til sin datter Ashley som barn, at hun blev seksuelt grænseløs som voksen.

Det samme gælder for Hunter – grænseløs, med stoffer, sex og penge.

Denne dekadente familie hader Middelamerika med dens fædrelandskærlighed, patriotisme, våben, pligtfølelse og tro. Familien Biden er det modsatte af denne klasse, som Amerika hviler på. Det er derfor, Washington-eliten er gået i krig mod den og kalder dem indenlandske terrorister.

Washington siger til Middelamerikanerne: Vi er ligeglade med jer. We don´t care. I kan bare dø.

Hvad eliten har pumpet folk fulde af, er udover narko, wokeismen:

Biden hader Middelamerikanerne, den solide middelklasse, der bærer landet. Han vil hellere have transer og wokeisme. I praksis betyder det dommere, der ikke kender grundloven. Senator John Kennedy spurgte en dommerkandidat, Charnelle Bjelkengren, som var til høring, hvad der var paragraf fem i forfatningen. Hun måtte skam indrømme, at hun ikke vidste det. – Hvad med afsnit to? Det huskede hun heller ikke.

  Men hun havde den rigtige hudfarve.

ANNONSE