Kommentar

NTB rapporterer kun negative nyheder om Trump og kun positive nyheder om Biden. Det sidste er svært at finde, fordi manden er den mest upopulære i amerikansk historie. Det er der få belæg for i NTB’s dækning.

Det virker uforståeligt, at Trump er så populær og lige så uforståeligt, at Biden er så upopulær.

Hvis du ikke tager denne ubalancerede dækning i betragtning, forstår du intet af de nyheder, NTB serverer.

Statsadvokaten i New York, Letitia James, har indgivet et krav om, at Trump skal betale 375 millioner dollars i erstatning for at have overvurderet værdien af ​​sine ejendomme. James stemte for, at hun skulle tage imod Trump. Han bliver behandlet, som om han var en anden Al Capone.

Men Demokraterne mangler finesse. De misbruger retsvæsenet i det omfang, at de vender vælgerne imod dem selv. Med hver overdrivelse øges støtten til Trump.

Der er nu stærke nok alternative medier til, at folk kan indse, at processen mod Trump er orkestreret, bevidst og ondsindet.

At NTB slavisk henviser til Demokraternes planer, er et brud på Vær Varsom-plakaten, hvor der står, at man skal have flere kilder. Danske og norske medier bruger kun anti-Trump-kilder til deres dækning af Trump. Sådan gør man det i stater, vi ikke kan lide at sammenligne os med.

ANNONSE

Dette “show” har nu stået på siden 2015. Hvilke konsekvenser får det for den danske og norske offentlige debat? Det har allerede gjort meget skade.

Deutsche Bank

Interne rapporter i Trumps hovedbank, Deutsche Bank, skrev strålende rapporter om firmaets økonomi.

Deutsche Banks interne kreditrapporter relateret til Donald Trumps lån tilbød en positiv – til tider lysende – vurdering af hans aktiver, viste beviser fremlagt i retten.

“Den generelle konklusion er, at hotellet vil blive det beste elite-hotel i Washington, DC, når det først er stabiliseret,” hedder det i en rapport om Trump International Hotel i Washington, D.C., som Deutsche Bank finansierede over $100 i gæld til.

https://abcnews.go.com/US/live-updates/trump-fraud-trial/deutsche-bank-supported-trumps-loans-presidency-say-reports-103927575?id=103642561

Man skulle tro, at retsvæsenet ville være bekymret for en virksomhed, der undervurderede sine værdier for at undgå skat. Men Letitia James har anklaget Trump for det modsatte: Hun griber ind i forholdet mellem bank og klient. Til det svarer Trump: Men lånene er tilbagebetalt, ingen skade er bevist. Hvem er den skadelidte?

Det er måske der, pointen ligger: anklagen er fiktiv.

Demokraterne i New York og Washington har ingen skam. Det er de sluppet af med for længe siden. De styrer byer, som de har domineret i årtier. Men selv der er der nu mangel på støtte på grund af den massive invasion af illegale.

Biden-regimet har erklæret krig mod sin egen befolkning, og det begynder at vise sig. Det er derfor, Trump bliver mere og mere populær. Men det finder du ikke ud af fra danske medier. De vil hellere spille Hitler-kortet.

Huitfeldt

Det vil helt sikkert hjælpe norske Anniken Huitfeldt, når hun kommer til Washington som ambassadør ! Hvilken slags rapporter vil hun skrive hjem? Hvilken modtagelse får hun?

Trump er den mest pro-israelske præsident i amerikansk historie. Norge er blevet et anti-israelsk land. Hvordan vil Norge blive betragtet, hvis de sender en pro-palæstinensisk ambassadør til Washington?

At det overhovedet er muligt, siger noget om, hvilke skadevirkninger Trump-hadet har haft på norske interesser.

I NTB har de været synlige længe. Der er ingen nedre grænse for, hvad de kan få sig selv til at skrive. Venstre hånd ved ikke længere, hvad højre hånd laver.

Da et flertal på fire ud af syv dommere i Colorado besluttede at adskille Trump fra valget i 2024, sagde Joe Biden, at det var den rigtige beslutning. NTB 20. december:

– Jeg vil lade retten træffe den afgørelse. Men han støttede bestemt et oprør. Der er ingen tvivl om det, nul og ingenting, sagde Biden onsdag.

Fredag ​​skrev NTB:

Biden ønsker heller ikke at bruge de mange retssager mod Trump til at angribe ham, fordi han vil undgå indtrykket af, at han påvirker retsvæsenet, hvilket fratager ham et potentielt magtfuldt politisk våben. (NTB)

Alle amerikanere ved, at det er Biden og hans Justitsministerium, der står bag processerne mod Trump. NTB gør alt for at skjule, at der er en proces mod Trump.

Både danske og norske myndigheder og medier gør alt for at skjule, at USA er blevet overtaget af en illegitim regering. Når amerikanerne rejser sig, reagerer den danske og norske elite ved at sige, at de tager fejl – de er blevet højreradikale. Sæt PET og PST på dem! Biden gør præcis det. Han pudser e-tjenester, retsvæsenet og FBI på det amerikanske folk.

Er det der, vi vil være? Skal Danmark og Norge med sine få millioner indbyggere undervise et land med 335 millioner?

Historisk er det gået dårligt med lande, der dyrker had og fjendebilleder. Især Norge er nu i den kategori, og vil gerne have guldstjerner i bogen for det.

Det får den danske og norske elite ikke.

 

ANNONSE