Kommentar

Kevin McAleenan var chef for Told- og grænsesikkerhed. I stedet for at opføre Trumps nye politik saboterede han den. Det gik så langt at han som øverste chef selv lækkede når en razzia mod illegale skulle finde sted. Der går en linje fra ”draft dodgers” under Vietnam-krigen til denne ret til at undergrave en gældende politik. Studenterradikalismen anså USA for at være imperialistisk og grundliggende racistisk og uretfærdig. Der er derfor en symbolik i at Jane Fonda er flyttet fra Californien til Washington D.C. for at kunne deltage i klimaprotesterne. Hun blev fredag arresteret udenfor Capitol Hill. 

Donald Trump og hans administration har et stort problem: De har folk på indersiden som modarbejder dem. Disse mennesker lækker til anti-Trump-medierne. Der er et tæt samarbejde og det pågår kontinuerlig.

Når de har markeret sig for tydeligt og længe, bliver deres position uudholdelig og de får sparket.

Så præsenterer medierne det som magtmisbrug og undlader at fortælle at disse mennesker har undergravet Trumps politik og position, og i mange tilfælde USA’s interesser. De har nået det stadium som mange liberale på begge sider af Atlanten befinder sig på: De vil hellere ofre nationen end lade nationalisterne vinde.

ANNONSE

I Sverige siger man det åbent.

Det er vigtig at mærke sig for at forstå hvor hensynsløse venstresiden er blevet.

To tilfælde: Ukraines tidligere ambassadør Marie Jovanovitsj vidnede fredag for en lukket kongreskomite ledet af Demokraterne.

AFP har “tilfældigvis” fået fat i hendes indledning og AFP/NTB refererer det ukritisk: Den tidligere ambassadør til Ukraine hævder at hun blev afsat fordi Trump ikke kunne lide hendes arbejde og bagtalte hende.

Yovanovitch blev i maj i år fjernet fra ambassadørstillingen. Det skete efter at hun krævede at Rudy Giulianis henvendelse til ukrainske tjenestemænd om at efterforske demokraten Joe Biden og sønnen Hunter for korruption, måtte gå via officielle kanaler. (NTB)

Det er det rene vrøvl, generelt og specifikt.

Alle ved at nye administrationer skifter ambassadørerne ud. Det er ikke noget opsigtsvækkende at Trump vil have sin egen. Men AFP/NTB/Ritzau får det til at lyde som en konspiration!

Hvad var baggrunden for udskiftningen? At Jovanovitsj havde modarbejdet Trump. Hun hjalp Hillary med at finde information i Ukraine, som kunne skade kandidat Trump i 2016. Akkurat det samme hun nu anklager Trump for i forhold til Biden.

Der er ingen tvivl om at far og søn Biden har noget i klemme i både Ukraine og Kina. Anti-Trump-fløjen får amerikanske justitsmyndigheders forsøg på at trænge til bunds i denne korruption for illegitim og vil have Trump stillet for en rigsret!

Dette er en frækhed som savner sidestykke. For at få det til at glide ned, må medierne lyve systematisk, og NTB er villig kolportør.

Biden fortsætter med at lyve. Han kæmper for sit politiske liv. Kampen om nominationen har han allerede tabt.

Det medierne og Demokraterne glemmer, er at de leverer ammunition til Trumps valgkamp. I Minneapolis torsdag og Louisiana fredag har Trump hamret på Biden, og folk er med. De lugter en sammenrotning og jubler når Trump tryner Bidens.

Hunter Biden blev sparket ud af militæret for kokainmisbrug. Er der nogen som tror at medierne ville undlade at minde om en så vanærende baggrund, hvis det gjaldt Eric Trump?

Det bliver en trippel fornærmelse af vælgernes intelligens, og de hader en ny privilegeret elite som gemmer sig bag sine forbindelser.

Skamløse

Den nye elite er skamløs. Når en politiker med så mange lig i lasten som Biden stiller op som præsidentkandidat for tredje gang, fortjener han at få en på skrinet, tænker amerikanerne og jubler når Trump siger at det eneste Biden var god til var at kysse Obamas bagdel.(Kiss his ass)

Dette er ikke vanlig kost fra en talerstol som når ud til millioner. Men så reddede han det i land ved at sige at Biden blev rig på amerikanernes bekostning. Hunter fik 1.5 milliard af Bank of China til sin hedgefond, og Kina tjente hundredvis af milliarder på amerikanske arbejderes bekostning. Folk ved det.

Sådanne ledere vil amerikanerne ikke have.

Når anti-Trump-medierne dækker over sådan en grådighed vender folk sig mod dem.

Bare 13 procent af amerikanerne har tillid til medierne, viste en måling for nylig.

Kevin McAleenan valgte migranterne fremfor amerikanerne

Kevin McAleenan gik i nat af som leder for Department of Homeland Security. Han var tidligere leder for told- og grænsesikkerhed.

Den tidligere chef for USA’s told- og grænsesikkerheds bureau CBP har fungeret i jobbet som sikkerhedsminister efter at Kirstjen Nielsen gik af 8. april i år. McAleenan har været Trumps ansigt udadtil for den kraftige opstramning i immigranter til USA og har som sin forgænger været genstand for massiv kritik fra en række sider for de tiltag som er sat i værk for at hindre indvandring til landet. (NTB)

Igen helt vildledende information: MacAleenan har modarbejdet Trump åbent og i den senere tid har han sagt offentligt, at han saboterede Trumps opstramninger.

ICE – politiet med ansvar for at finde og udvise illegale indvandrere, har fået flere raids spoleret fordi de illegale var advaret på forhånd.

Nu viser det sig at øverste chef var den som lækkede! Det siger noget om hvor fanatisk modstanden mod Trump er.

Hvis du som statsansat er uenig og ikke formår at udføre en ny politik, går du af. Men disse bureaukrater gør det ikke. De fortsatte kampen på indersiden. Det er essensen af Resistance, modstanden mod Trump. Disse mennesker ved bedre og de føler de har alle rettigheder.

Det er selvfølgelig antidemokratisk. De stiller sig over vælgernes dom. De respekterer ikke resultatet af valget i 2016, og deri ligger noget af grunden til teorien om Russia collusion. Den har tjent flere formål.

Det var både et røgtæppe for noget Demokraterne gjorde selv: De fik “dirt” om Trump fra russerne, som tissehistorien fra Ritz hotel i Moskva.

Illegitim præsident

Samtidig gav historien om russisk påvirkning af valget til fordel for Trump begrundelsen for deres modstand mod Trump: Han er en illegitim præsident. Hillary Clinton har hele tiden hævdet at Trump er illegitim. Hun sagde denne uge at hun kunne komme til at stille op, og som hun sagde: “beat him again“. Hillary mener, at det var hende, der vandt valget!

Bag al undergravingen – af folk som visejustitsminister Rod Rosenstein, som ville bære skjult aflytningsudstyr for måske at få erklæret Trump utilregnelig så han kunne afsættes efter grundlovstillæg 25, ligger en benægtelse af at Trump er en legitim præsident.

Denne benægtelse bygger selvsagt på at Trump står for værdier som Demokraterne og de liberale medier ikke anerkender. Det siger de ikke højt, men det er baggrunden for at Hillary kaldte halvparten af hans vælgere for “deplorables” og FBI-agent Peter Strzok sagde da han kom til Virginia at man kunne lugte Trump-vælgerne.

FBI-chef James Comey kaldte sin bog A higher Loyalty. I denne titel ligger netop ikke-anerkendelsen af Trump, og begrundelsen for at hans illoyalitet mod præsidenten havde et højere moralsk imperativ. Han repræsenterede den rette magt.

Dette minder om stridighederne man havde i middelalderen om hvad der gjorde, at en konge var retfærdig og havde krav på loyalitet.

Vi er tilbage der nu.

Hvem er min Næste?

Værdikonflikten kommer aller klarest til udtryk i synet på migranter. De progressive sætter ikke-amerikanere højere end amerikanere, ligesom den liberale elite i Vesteuropa sætter migranter højere end de indfødte.

Derfor var det ud fra et højere mandat at MacAleenan saboterede Trumps opstramninger. Mod slutningen lagde han ikke længere skjul på det og fortalte åbent om det i et interview med Washington Post.

MacAleenans tænkning er helt parallel med dem, der mener Europa skal redde alle som kommer over Middelhavet og slippe dem ind.

“How can we let these smugglers victimize these desperate families?” he said, describing his thinking at the time. “How can we let this flow continue to grow, with more people being victims and more kids dying on this journey, and not do everything in our power to try to stop it?” [Emphasis added]

“When you see the impact in the six-week period on 2,500-or-so families and understand the emotional pain for those children, it’s not worth it,” he said. “It’s the one part of this whole thing that I couldn’t ever be part of again.” [Emphasis added]

Amerikanske liberale er i den grad på migranternes side at de ikke vil bruge udtrykket ulovlig fremmed – illegal alien. MacAleenan vil det heller ikke.

While Trump and his officials use the accurate legal term “illegal alien” to describe an individual who has illegally entered the U.S., McAleenan said he will not use the term, opting for “migrants” and “vulnerable families” instead because he said the term “illegal alien” comes with “political, emotional, and racial” overtones.

I New York risikerer man 250.000 dollar i bøde hvis man kalder en ulovlig indvandrer ”illegal alien”. Læs sætningen en gang til: Man risikerer en kvart million dollar i bøde hvis man kalder nogen det de virkelig er: Omskrivninger/eufemismer er pålagt ved lov.

New York Times report this week described one instance where, in the face of soaring illegal immigration levels in March, Trump told Border Patrol agents to turn all nationals arriving at the border away.

McAleenan, the report alleges, privately instructed agents to ignore Trump and continue admitting and processing nationals at the border:

They were right. On a trip to California late in the week, Mr. Trump turned to Mr. McAleenan, the Customs and Border Protection chief, with a new idea: He wanted him to stop letting migrants cross the border at all, with no exceptions. If you get into any trouble for it, Mr. Trump told him, I’ll pardon you. [Emphasis added]

After the president left the room, Mr. McAleenan told the agents to ignore the president. You absolutely do not have the authority to stop processing migrants altogether, he warned. [Emphasis added]

Dette er grunden til at USA er så polariseret: Kampen mod en lovlig valgt præsident pågår indenfor administrationen.

Når tjenestemænd mener de har moralsk ret og pligt til at sætte sig over præsidenten og aktivt modarbejde ham – med alle midler – vil enhver stat bevæge sig mod et konfliktniveau som kan blive farlig.

Trump har vist en utrolig styrke ved at kunne stå oprejst i denne kamp i fire år.

Han kender modstanderens svaghed: De har ikke noget demokratisk mandat. Det har han, og han får det bekræftet på alle de store møder med over 20.000 mennesker. Folk signalerer at de forstår hvad det handler om: Deres land.

 

 

McAleenan Defies Trump: Border Policy ‘Went too Far,’ ‘Illegal Alien’ Term Has ‘Racial Overtones’

 

ANNONSE