Nyt

Vidoen er udatert, men autentisk. Et eller andet sted i Danmark lærer børnene at bede som muslimer til Allah. Det er en forberedelse til underkastelse de små børn er uden forudsætning for at forstå. Læreren udsætter børnene for noget meget alvorligt.

Det er Ballet Magnifique der har fundet frem til optaget, som bare er set af nogle få hundrede.

“Det religiøse optrin foregår i en anonym dansk skole, hvor gardinerne er trukket for. En større gruppe skoleelever (primært etnisk danske) er stillet op bag en lille afrikansk dreng, der er klædt i muslimsk tøj og har medbragt et bedetæppe.

‘Først så viser jeg, og så gør vi det,’ siger den muslimske dreng. Skolelærerinden samler op og fortæller sine elever: ‘Vi kigger først.’

Eleverne ser på, mens den muslimske dreng demonstrerer den islamiske bøn. Pludselig bliver han afbrudt af en kvindestemme tæt på kameaet / mobilen, der fortæller: ‘Og så siger man allahu akbar.’ (Allah er større, red.)

‘Allahu akbar? Vi prøver,’ siger den yngre klasselærerinde til eleverne.

Skoleeleverne beder herefter til Allah og råber allahu akbar anført af den den muslimske dreng.”

 

 

ANNONSE