Nyt

Tirsdag aften kan Socialdemokratiets toppolitiker Sophie Hæstorp Andersen sætte sig i overborgmesterstolen på Københavns Rådhus, hvis de røde krydser ender i socialdemokratens favør.

Få vælgere er klar over, at den potentielle overborgmester er særlig glad for islam og muslimer.

I sommeren 2019 åbner Sophie Hæstorp Andersen et islamisk bederum på det offentligt finansierede Herlev Hospital i Storkøbenhavn.

Sophie Hæstorp Andersen klipper snoren over til det muslimske moské-rum, der er fyldt med koraner og mellemøstlige bedetæpper, i sin egenskab af daværende regionsrådsformand for Region Hovedstaden.

Det er den tidligere narkofængslede imam, Abdul Wahid Pedersen, der har doneret koranerne til Herlev Hospitals muslimske bederum.

Imam Abdul Wahid Pedersen er berygtet for at ytre sig i positive vendinger om stening og drab på utro kvinder i henhold til sharialoven.

Ved Sophie Hæstorp Andersens side står daværende hospitalsimam og hadprædikant, Naveed Baig.

Den storsmilende pakistanske imam er blevet afsløret i de danske medier, da han opfordrede til drab fra prædikestolen i en københavnsk moské.

“Hvis han ikke beder om tilgivelse eller lærer af sine fejl, har man ret til (pligt til) at dræbe ham,” tordnede Naveed Baig.

Naveed Baig er religiøst uddannet i hjemlandet Pakistan, og han har været en del af ledelsen i islamistbevægelsen Minhaj-ul-Quran. Her kæmper man for at oprette en islamisk stat, og bevægelsens grundlægger støtter drab på personer, der fornærmer profeten Muhammed.

Sophie Hæstorp Andersen har omfavnet islam ved flere lejligheder.

I efteråret 2020 står den socialdemokratiske overborgmesterkandidat på prædikestolen i en pakistansk moské i Storkøbenhavn, hvor hun holder tale for en række muslimske mænd, der sidder på deres bedetæpper.

Den socialdemokratiske moské-tale finder sted umiddelbart før fredagsbønnen.

Selvom statsminister Mette Frederiksen og hendes parti prøver at signalere en hård indvandrerpolitik, så er det hele løgn.

Danskerne skal vide, at en stemme på Socialdemokratiet også er en stemme på islam og sharialovens udbredelse.

Københavnernes måske kommende overborgmester har ladet islam brede sig på danske hospitaler, der er betalt af de danske skatteydere.

Allah er stor i Socialdemokratiet.

ANNONSE