Nyt

Foto: Facebook

Endnu en dansk folkeskole er afsløret i islamisk propaganda overfor helt unge skoleelever.

På Nørrevangsskolen i Randers benytter man fredagen til at undervise børn i tiårsalderen i lovreligionen islam. En muslimsk elev får lov at indoktrinere sine danske skolekammerater.

Den muslimske elev ‘Hadi’ fremviser islamiske klæder og holder oplæg om islamiske traditioner og bøn. På tavlen kan man se islamiske skrifter gengivet.

Undervisningen er altså ikke bare faktuel oplysning, men har karakter af en slags praktisk ‘tema-undervisning’, hvor lærerne tillader en reel indførsel i islam.

Det er sharia for alle skolepengene.

Nørrevangsskolen er en såkaldt ‘ghetto-skole’, der ligger i et belastet område af Randers, hvor man er tynget af problemer med specielt muslimske indvandrere og efterkommere.

I 2016 kunne lokale medier berette om en voldsom tilgang af migranter til Nørrevangsskolen. Hver uge modtog skolen to til tre flygtningebørn, der ikke kunne ét ord dansk.

Skolen bliver tydeligvis overtaget af mellemøstlige værdier og kultur, og pludselig skal en 4. klasse præsenteres for islam på intensiv vis.

Hvorfor skal 10-årige skoleelever have praktisk indførsel i islam i Danmark?

På Facebook kan man se, at Nørrevangsskolens personale ikke tåler kritik af deres islamiske undervisning og erklærer, at uddannelsesinstitutionen er en ‘mangfoldig skole’.

I 2019 bliver det ikke overraskende afsløret, at danske skolelærere stemmer rødt til folketingsvalget.

80 procent af skolelærerne stemmer på Socialdemokratiet, Enhedslisten, SF eller Det Radikale Venstre. Derfor vægter den multikulturelle propaganda så tungt i folkeskolen.

Allah er stor i 4.b på Nørrevangsskolen.

***
Tidligere er Thyregod Skole kommet i fokus, da man lærte 3. klasse-elever at bede til Allah i en dansktime.

Se også
Punktnedslag i Deadline ‘s angreb på Tommy Robinson (og Aia Fog fra Trykkefrihedsselskabet): Hvad Steen Nørskov ikke fortalte …

ANNONSE