Nyt

 

Heksejagten er i fuld gang i Oldham like utenfor Manchester. Ved Oldham Academy North, en skole med 95 procent muslimer, så gav læreren Kate Quinn besked om at fredagsbønnen måtte afholdes ude i skolegården. Årsagen var at femten klasseværelser var lukket på grund af en oversvømmelse. Det var ikke plads noget sted indendørs.

Videoen af de muslimske drenge som måtte «ud i kulden» for at bede har gået sejersgangen på sociales medier. Det blev selvsagt hævdet, at de var blevet smidt ud af skolen af den slemme racistiske læreren.

Underskriftskampanjen lyder:

I en skole med 95 % muslimer har Kate Quinn vist sig at demonstrere en islamofobisk handling, da hun har fået eleverne til at føle sig uvelkomne til at praktisere deres tro, som er inden for vores rettigheder.

ANNONSE

Kate Quinns handlinger har fået børn til at bede i kulden, da de er forpligtet på deres tro (de beder også uden for undervisningstimerne, mellemtimer som udgangspunkt eller frokost/pause).

Kate Quinn vil have en negativ indflydelse på børnenes fremtid såvel som deres oplevelse der. Kate Quinn er på Oldham Academy North, og skolelederen er ikke villig til at undskylde på vegne af skolen og tager også uretfærdigt parti med Kate Quinn. Dette er et stort eksempel på uretfærdighed, som ikke må stå i en skole i 2021.

Underskriv venligst denne underskriftsindsamling, da den vil skabe en ændring for samfundet og skolens fremtid.

2680 har skrevet under kampagnen om at få fjernet læreren. I kommentarerne er hun allerede dømt som racist.

Den mere eller mindre muslimske britiske skolen lagde sig fladt ned. De er stolte over mangfoldigheden (ikke megen mangfoldighed med 95 procent muslimer…) og vil aldrig hindre elevene i at bede eller bede dem om at gå ud for at bede. De har nu fundet et rum som kan bruges som bederum og forældrene er blevet forklaret hvad, der er sket.

«For det første vil akademiet gerne give en helhjertet undskyldning. Skolen er stolt af sin mangfoldighed og ville aldrig forhindre eleverne i at bede eller bede dem om at bede udendørs. Denne situation opstod på grund af pladsmangel i skolen, forårsaget af en oversvømmelse, som skabte en enorm skade og gjorde 15 lokaler ubrugelige. Der er siden fundet et rum, hvor eleverne kan bede, og vi forstår, at de er glade for rummet. Akademiet skriver til forældre i dag for fuldt ud at forklare, hvad der er sket, og er glade for at mødes med alle medlemmer af lokalsamfundet, der er bekymrede.”

Hvor mange tror, ​​at Kate Quinn vil beholde sit job som lærer på Oldham Academy North?

Oldham er nået langt i islamiseringen. Den tidligere muslimske borgmester Shadab Qumer åbnede byrådsmødet med islamisk bøn i 2017.

Ikke så let at arbejde i skoleforvaltningen i Oldham:

Flashback til tiden uden påtrængende og krævende islam: Da vi selv gik i skole, skulle alle elever ud i frikvarterne. Uanset hvor koldt det var.

Manchestereveningnews    Daily Mail

ANNONSE