Kommentar

 

Skoleinspektøren ved Thyregod børneskole, Gert Hougaard, forstår ikke de stærke reaktioner på videoen af en sudanesisk dreng i kjortel og bønnehue, der lærer sine medelever at bede til Allah.

Hvorfor er det så mange der reagerer? Fordi islam ikke er som andre religioner.

Video af børn i bøn i dansk folkeskole skaber shitstorm

Udover de mange vrede beskeder i kommentarsporerne har skolen også modtaget mange vrede emails, og det påvirker skoleleder på Thyregod Skole, Gert Hougaard.

– Jeg har aldrig oplevet noget lignende, siger han til TV 2.

Også skolens bestyrelse er rystet, fortæller formand Kenneth Reinholt Madsen.

– Det hele kom som et chok for os. Jeg har også været inde og se nogle af kommentarsporerne, og hvordan der bliver skrevet om videoen. Det er jeg rigtig ked af. Skolen er i en rigtig god udvikling, hvor der bliver arbejdet godt med integration. Sådan noget her ødelægger det. Fordi vi forsøger at lære om hinanden her. Jeg bliver lidt ked af det, siger han til TV 2.

 

Sagen har været omtalt i Vejle folkeblad, TV2.dk og ekstrabladet.dk. Medierne fokuserer på reaktionerne, som det er dem det er noget galt med. Medierne “glemmer” at stille spørgsmålet om der er en grund til at folk reagerer. Rektor stiller sig uforstående. Det var en del af en tema-uge. En polsk dreng havde lavet mad. Den sudanesiske dreng ville gerne vise eleverne hvordan man beder til Allah, liggende på knæ med hovedet vendt mod Mekka.

Siden har Gert Hougaard ikke sovet så godt. De mange negative beskeder fylder meget, og han tænker især på skolens børn.

– Jeg synes, de er taget som gidsler i denne her situation.

Hvis Veje Folkeblad, TV2 og Ekstrabladet var danske medier i god forstand, ville de udmærket forstå reaktionerne. De ville selv være gået foran og været lige så indignerede. Men det gør de ikke. De vil hellere gøre Document.dk og læserne til et problem. Det er os det er noget galt med.

Koranvideo?: Lærer og skole bliver lagt for had på nettet

Dermed siger Vejle Folkeblad, TV2 og Ekstrabladet at det er i deres øjne er helt ok at lære danske børn at bede til Allah. Poul Madsen ved udmærket godt at islam betyder underkastelse. At bede til Allah er ikke som at bede Fadervor. Når man lægger sig ned på knæ med røven i vejret så er det bogstavelig talt at kaste sig i støvet for Allahs almagt. Drengen går langt i at få eleverne til at blive muslimer. Det manglede bare at han fik dem til at udsige den islamiske trosbekendelse:

ANNONSE

Shahādah(arabisk: الشهادة aš-šahādah) er islamstrosbekendelse. Den forkynder troen på én gud (Allah) og Muhammedsom Allahs profet. Recitering af trosbekendelsen er en af islams fem søjler. Det at fremsige bekendelsen foran mindst to muslimske vidner, anses af muslimer for at være en officiel erklæring om at man er muslim.

Hvis det var sket ville de være muslimer. Der behøves bare at sige formularen så er man muslim. Mere skal det ikke til. Ved læreren, rektor og skolen overhovedet noget som islam når de tillader at elevenes får oplæring i islamisk bøn? At bede til Allah er ikke som at bede til en anden gud.

Allah tåler ingen anden ved sin side.

Skolen og medierne forstår godt forskellen på at se en anden udføre sine ritualer, og det at sætte børnene til selv at udføre dem.

Hvis skolen havde fået muslimske elever til at folde hænderne og udsige Fadervor var det næppe faldet i god jord hos forældrene.

Man hører om klasser, der besøger synagoger og kirker. Nogle muslimske børn bliver hjemme. Selv et besøg er for meget. Prøv bare at tænke over konsekvenserne hvis børnene kommer hjem og fortæller at læreren har fået dem til at udsige kristne eller jødiske bønner. Der ville blive et ramaskrig. Garanteret.

Hvorfor? Fordi muslimerne ville opfatte det som et overgreb mod deres egne børn. Som religiøs besudling.

Men med “vores” børn kan man tillade sig hvad som helst.

Shitstorm mod dansk folkeskole: Børn lærer at bede til Allah
En video fra Thyregod Skole er skyld i hadebeskeder og trusler mod både skoleleder og bestyrelsen på skolen

Historien fortæller at skolen, inspektør Gert Hougaard, Vejle Folkeblad, Ekstrabladet og TV2 har åbnet døren på vid gab for islam. De fremstiller det som om det er en del af at blive kendt med ”den anden”. Men det er i virkeligheden en overgivelse, for der er ingen gensidighed i islam. Islam er en ensrettet gade.

Vores medier, politikere og kulturelle elite udvisker forskellen mellem islam og andre religioner. De indbilder børn at der er gensidighed. Som voksne har de et ansvar for børnene på skolen. Det ansvar svigtede Gert Hougaard og skolen, da de lod børnene falde på knæ for Allah.

Det er helt utroligt at voksne mennesker med ansvar for børn ikke har den nødvendige elementære kundskab om islam. I virkeligheden siger historien noget om at danske myndigheder er med fuld fart på vej ind i islams hus. Hvis man benægter forskellen mellem islam og andre religioner, så bliver man underlagt islam.

Jesus siger ”vé dem, der forfører de små”. Gert Hougaard, Veje Folkeblad, Ekstrabladet og TV2 gør netop det: De forfører de små børn.

Danmark afkristnes og islam ønskes velkommen. Seancen på Thyregod skole havde også en anden side: At overlade børnene til islam. At krænke både børnene og forældrene som formodentlig intet vidste. De forældre der blev rasende er i deres fulde ret. Er det kommet så langt ud i Danmark at børnene risikerer at blive omvendt til islam i folkeskolen?

I stedet for at værne om kristendommen, udsætter de børnene for islam. Det er et groft svig.

Rektor Hougaard er optaget af at der ikke skulle filmes. Et eller andet sted må de have dårlig samvittighed. De må vide, at det at få danske børn til at sige Allahu Akbar – Gud er større – er det samme skrig som jihadister udstøder når de dræber deres ofre. De må have følt et vidst ubehag ved tanken på at det skulle blive kendt. Men drengens mor filmede. For hende var det et stolt øjeblik at se hendes søn undervise danske børn og få dem til at udføre ritualet, som om de var muslimer.

Det var et triumferende øjeblik og hvis man kender det mindste til islam vil man vide at det er den slags øjeblik som muslimer lever højt på. De ved, at islam altid skal være øverst, at islam skal sejre. De ser på ikke-troende som vantro, som underlegne. Her får de danskernes børn til at lægge sig på knæ for Allah.

Det er klart det er en stor sejr.

Rektor Gert Hougaard, Ekstrabladet, Vejle Folkeblad og TV2 ligger der også.

De lægger sig også knæ på for islam.

Det er lektien.

 

 

 

ANNONSE