Nyt

Den tunesiske migrant Kodes Hamdi har offentliggjort en mobilvideo fra et ophedet skænderi med en dansk mand på Kastrup Havn om hendes tilhørsforhold til Danmark.

Statsminister Mette Frederiksen, fremtrædende DF’ere og journalisterne har derefter udnævnt islamisten Kodes Hamdi til et offer for racisme. Men har mediefolkene og de selvgode politikere overvejet, hvem de forsvarer?

29-årige Kodes Hamdi har i omkring seks år været lærer på den berygtede koranskole DIA Privatskole, der ligger i København. En islamisk privatskole, der trækker et spor af muslimske voldstrusler, shariaregler, millionsvindel, tørklædetvang og karaktersnyd efter sig. Det hele bliver finansieret af millioner af danske skattekroner hvert år.

Kodes Hamdi bliver ansat på DIA Privatskole i 2013. Fire år senere fortæller Kodes Hamdi, at koranskolen er en af de bedste i landet, når det kommer til at få de muslimske elever til at præstere.

“Vi er nummer 1 i København,” jubler Kodes Hamdi, der hylder Allah ved samme lejlighed.

Et år efter den muslimske selvros krakelerer glansbilledet af den fundamentalistiske koranskole. I foråret 2018 kommer det frem, at ledelsen af den skatteyderfinansierede koranskole angiveligt har svindlet med elevernes karakterer for at få skolen til at fremstå godt i offentligheden. Et ekstremt karaktergennemsnit på 11,4 for eleverne vidner om svindel og snyd ved eksamenerne på den muslimske skole.

ANNONSE

Da de danske undervisningsmyndigheder vil tjekke sagen om topkaraktererne på DIA Privatskole, er de centrale eksamensdokumenter pludselig stjålet.

Kodes Hamdi propaganderer for en exceptionel god koranskole. Men det hele emmer af islamisk løgn og bedrag.

I foråret 2018 forsøger de danske myndigheder at lukke den berygtede koranskole på Nørrebro, hvor skoleeleverne bliver undervist på et islamisk grundlag. Der bliver afsløret shariaregler, hvor skolepigerne forbydes at bære stramt tøj eller bruge for meget makeup. Små piger får uddelt en hijab og islamiske tørklæder, når koranskolen arrangerer pilgrimsrejse.

Når koranskolen tager på lejrskole, kaldes der til islamisk bøn blandt eleverne. Skoleelverne kønsopdeles, og de tørklædeklædte piger beder bagerst – i behørig afstand fra drengene. DIA Privatskole kontrolleres af en islamistforening, der går under navnet ‘Den Islamiske Forening’, der også har adresse på skolen.

I januar 2018 angriber en gruppe muslimske mænd koranskolen og truer de ansatte. Nogle af de indtrængende mænd er iført vagtuniformer.“Pludselig stod der 15-20 mænd. De ville overtage skolen,” udtalte en medarbejder.

Få dage efter overtagelsesforsøget er den gal igen, da en muslimsk menneskemængde forsamler sig i Sankt Hans Gade på Nørrebro. De ophidsede muslimer, hvoraf nogle har børn på skolen, vil tilrane sig kontrollen over koranskolen.

Koranskolen får dækket 75 procent af dens udgifter af de danske skatteborgere. Derfor er det rystende, da det kommer frem, at en person i skolens ledelse har svindlet for i alt 3,8 millioner kroner.

Koranskolesvindleren ender to og seks måneder bag tremmer.

Det er denne koranskole, Kodes Hamdi reklamerer for på Facebook. Et islamistisk foretagende, der kun kan løbe rundt, så længe den danske befolkning betaler. Undervisningsmyndighederne evner ikke at lukke koranskolen DIA Privatskole på Nørrebro. Danskerne betaler igen regningen for shariaundervisningen.

29-årig Kodes Hamdi har i en årrække været frontfigur for en af de mest radikaliserede moskéer i Danmark. Stormoskéen i Rovsingsgade er finansieret med en kvart milliard kroner fra slavestaten Qatar. Desuden har moskeen forbindelser til islamistbevægelsen Det Muslimske Broderskab. Der har været anklager om familiære forbindelser til indvandrerbanden LTF – Loyal To Familia blandt moskéens ledende medlemmer.

I 2016 afslører et dokumentarprogram, at en imam i stormoskéen bakker op om flerkoneri og tvangssex for hustruerne i de islamiske ægteskaber. Kodes Hamdis far, der er formand for stormoskéen, er blevet beskyldt for at misbruge 1,3 millioner kroner af moskéens midler på blandt andet guld og tøj. Abdelhamid Hamdi har desuden forbindelser til en islamistbevægelse i hjemlandet Tunesien.

Koranskolelæreren Kodes Hamdi forlader den skandaløse DIA Privatskole i efteråret 2019. Hun bliver derefter ansat på en dansk folkeskole i Vestsjælland. I foråret 2020 arrangerer Kodes Hamdi en skoletur for en 7. klasse, der skal besøge den rabiate stormoské i København, som hun tidligere har været talsperson for. En moské, der trækker tråde til Det Muslimske Broderskab, der har støttet islamisk terror og kæmper for sharialoven.

Danskerne vil bedrages. Og islamisten Kodes Hamdi har vundet det islamiske propagandaslag.

ANNONSE