Nyt

Fransk politi har tirsdag anholdt syv personer, der er mistænkt for at have angrebet en fest i Crépol natten til søndag, meddeler den franske indenrigsminister Gérald Darmanin til den franske nationalforsamling.

De syv, hvoraf mange er meget unge og allerede kendt af retssystemet, blev arresteret i Toulouse, rapporterer La Depeche.

Politiet har investeret alle deres ressourcer i efterforskningen af ​​angrebet i Crépol, og adskillige spor og vidneafhøringer fik anklagemyndigheden til at konkludere, at gerningsmændene hurtigt ville blive pågrebet, og at de lige så godt kunne melde sig selv til politiet.

En mobiltelefonoptagelse lavet på stedet, som er blevet offentliggjort af Fdesouche, viser, at en af ​​angriberne brugte udtrykket “Vas y putain de gwer”. Gwer er et nedsættende udtryk, der bruges af arabisktalende algeriere om hvide, vesterlændinge og ikke-muslimer, som mere eller mindre bliver bedt om at gå i helvede.

ANNONSE

Et andet optagelse skulle vise en pårørende til en af ​​gerningsmændene, der vulgært og aggressivt siger, at han ikke bryder sig om, at en person blev dræbt, og at han ikke er ked af det.

“Frankrig har de seneste år været rystet af adskillige barbariske drab. Især grusomt var drabet på den 12-årige pige Lola Daviet sidste efterår. Morderen var en 24-årig kvinde fra Algeriet, der udsatte den 12-årige for seksuelt overgreb og tortur, inden hun blev dræbt.

‘Vore martyrer er uskyldige ofre i en civilisationskrig,’ kommenterer tidligere præsidentkandidat Éric Zemmour, som er leder af partiet Reconquête, ifølge regionalavisen Le Dauphiné libéré.”

 

ANNONSE

Mest læst

Donald Trump er manden