Nyt

En tidligere psykiatrisk patient gik onsdag eftermiddag til angreb på folk, som var ude og handle i den franske by Toulouse. Den 42-årige mand slog fire mennesker ned, før han blev overmandet af politiet. To ofre måtte på sygehus. Overfaldsmanden gav sig ikke så let, men og sparkede og slog tre betjente også.

Han fortsatte med at råbe Allahu Akbar mens han angreb politiet. Den psykiatriske patient skal være blevet udskrevet fra en institution i april i år.

Det er allerede fem år siden Toulouse-massakren hvor jihadisten Mohamed Merah dræbte tre jødiske skolebørn og en rabbiner samt tre militærpersoner i to terrorangreb. Merah blev, i lighed med mange andre jihadister, antaget at have været alene om angrebet. Men også han viste sig at være en del af et netværk.

Mohamed Merah blev skudt og dræbt af politiet. Hans far ville have erstatning fra den franske stat og flere muslimer deltog i en støttedemonstration for den døde jihadist.

Disse drab er ikke glemt i Toulouse. Der var nok mange, som blev skræmt fra vid og sans, da den 42-årige skreg Allahu Akbar og gik til angreb i går.

ANNONSE

Daily Mail

ANNONSE