Dag: 4. november 2023

Pietro Lorenzetti (1280–1348). Tempera og forgylling på tre, 145 x 122 cm, Uffizi, Firenze. Italiensk titel: Madonna col Bambino fra otto angeli. Pietro Lorenzetti og hans yngre bror Ambrogio (1290–1348) var aktive i Siena i første halvdel av 1300-tallet. Kunstnerisk betraktes de som representanter for en større realisme enn den vi finner i den byzantinske […]

Les Mer...

Den ustabile verdenssituation i øjeblikket minder om tiden før Anden Verdenskrig, og det skyldes frem for alt et svækket USA, mener den kendte historiker Niall Ferguson, der lægger ansvaret for situationen i Mellemøsten. om USA’s præsident Joe Biden.

I et interview med La Repubblicas London-korrespondent Antonello Guerrera siger den britiske historieprofessor ved Harvard også, at han frygter endnu et Holocaust.

Les Mer...

Efter de gældende konventioner er det kun omkring 40 procent af migranterne, der får tildelt asyl. 60 procent bliver bedt om at rejse hjem. Det gør de bare ikke, da de ved, at de europæiske værtslande ikke tvangshjemsender dem. I stedet siver de ind i samfundet som permanent illegale, men tålte migranter, der i Nordeuropa ender på overførselsindkomst. (www.asgeraamund.dk 10.09.2023)

Les Mer...

Å leve i en verden og i en kontekst som ser ut til å være dominert av mørke, frykt og konflikt er vanskelig. Spesielt i slike tider trenger vi å oppleve at det også er lys, håp og fred – og Saligprisningene er på mange måter et kart til de stedene, et kart over kjennetegnene som […]

Les Mer...

Bortsett fra den innledende adagioen, komponert av Wolfgang Amadeus Mozart i 1783, er denne symfonien skrevet av Johann Michael Haydn (1737–1806), en yngre bror av den bedre kjente Joseph (1732-1809). The Academy of Ancient Music spiller, under ledelse av Christopher Hogwood.

Les Mer...

Københavns Politi tør ikke beskrive knivstikkerens etnicitet og hudfarve. Men politiet giver et meget fyldigt signalement af en Gucci-kasket. Politiet er blevet en venstreorienteret myndighed, der sætter woke-regler højere end at fange livsfarlige forbrydere. Se også Efterlysning! Ramiza Zekirovic påkører lyshåret kvinde i København!

Les Mer...

I Danmark kan du risikere at blive behandlet af en muslimsk læge, der spreder islamistisk terrorpropaganda. Målet for Hamas er at udslette alle jøder i Israel.

Det danske sundhedsvæsen er en tikkende muslimsk bombe. Hvad gør politikerne?

Les Mer...

Udlænding bliver stoppet af politiet i bil. Han låser dørene og venter på, at politimanden kommer hen til vinduet, hvorefter han tænder en joint inde i bilen.

Udlændingen ryger lidt af jointen foran betjenten, slukker jointen og åbner derefter døren.

Les Mer...

Officielt støtter demokraternes rablende olding, Joe Biden, Israel og forsvarer landets ret til at forsvare sig, men for at man ikke skal tro, at han mener noget med det, har vicepræsident, Kamala Harris, netop bekendtgjort, at regeringen har planer om en “omfattende og detaljeret” strategi til bekæmpelse af “Islamofobi”.

Les Mer...