Kopierede/fra hoften

I Danmark er jeg født, der har jeg hjemme, sang vi alle i skolen. Skolen hed dengang Grundtvigsskolen, men det hedder den ikke i dag. Nordvestkvarteret i København er nu et område for indvandrere, og så skal man vel ikke komme med for danske symboler. Tagensbo Skole, det er lissom mere neutralt at forholde sig til. Mon den store statue af Grundtvig i præstekjole stadig står i skolens aula? En spøgefugl havde engang givet Grundtvig skikasket på, hvilket forstyrrede morgensangen…

Men tiderne skifter, og nu har vi så en regering sammensat af tre partier: Moderaterne, Venstre og Socialdemokratiet.

Kan de finde ud af det ? Næh, det synes jeg ikke, og mit spørgsmål til politikerne gennem de seneste årtier er, hvad deres mening har været med at befolke vort land med flere hundrede tusinde fremmede, der belaster vort samfund. Ifølge Udenrigsministeriet er her 300.000 muslimer med alt, hvad det medfører, ligesom man ikke er klar over, hvor mange illegale fremmede, der befinder sig i vort land. Har politikerne opdaget, at islam er et politisk system under dække af at være en tro? Ellers er det på tide..

Mette Frederiksen har siden 2018 forsøgt at give indtryk af, at hun fører en hård udlændingepolitik. Men på kun to år er antallet af danskere faldet. Til gengæld er antallet fra muslimske lande steget med mere end ti tusinde.(DKA 3.10.2023)

ANNONSE

Ifølge Asger Aamund har FN’s Flygtningeorganisation (UNHCR) publiceret en rapport, der afslører, at alene i 2023 til dato er der ankommet 860 000 illegale migranter til Europa, og tilstrømningen stiger stærkt uge for uge. Det er ikke mere personer fra Syrien og Afghanistan, der topper listen, men vandrende mennesker fra Tunesien, Egypten, Bangladesh og Elfenbenskysten, altså lande, der ikke er ramt af hverken krig eller borgerkrig. Nyheden om det europæiske slaraffenland, der modtager hvem som helst og finder sig i alt, har bredt sig til andre ikke-krigsførende lande, idet et stigende antal illegale migranter nu kommer fra Venezuela, Colombia, Tyrkiet og Pakistan. The European Agency for Asylum vurderer, at hvis tendensen fortsætter året ud, kan vi i Europa forvente mere end en million ulovlige migranter inden jul.

Efter de gældende konventioner er det kun omkring 40 procent af migranterne, der får tildelt asyl. 60 procent bliver bedt om at rejse hjem. Det gør de bare ikke, da de ved, at de europæiske værtslande ikke tvangshjemsender dem. I stedet siver de ind i samfundet som permanent illegale, men tålte migranter, der i Nordeuropa ender på overførselsindkomst. (www.asgeraamund.dk 10.09.2023)

Udgiften til fremmede koster i dag danske skatteydere årligt 93 mia. kr.

Hvorfor rejser Lars Løkke i 2018 til Marokko og underskriver Marrakech-aftalen, en aftale der ifølge Hans Engell forpligter Danmark på vigtige punkter, og som er stik imod den danske udlændingepolitik. Og som om det ikke er nok, har Lars Løkke telefonisk kontaktet ledende imamer for at forsikre dem om at afbrænding af koranen vil blive forbudt i Danmark, hvilket kirkelige stemmer vender sig imod: ”Regeringen slesker og ligger på knæ for islamiske diktaturer”. (Kirke og tro 2.08.2023)

Jo, afbrænding af koranen i Danmark går ud over Danmarks omdømme i udlandet. Derfor er det nødvendigt med et indgreb, mener udenrigsminister Lars Løkke Rasmussen (M), så regeringen vil finde et juridisk værktøj, der kan forhindre det. Og sådan kan Danmark presses igen og igen. (DKA 11.10.2023)

Men i Pakistan er der naturligvis blandt islamister stor tilfredshed med udenrigsminister Lars Løkke (M) og ikke mindst med justitsminister Peter Hummelgaard.(S) Deres Koranlov er ifølge islamisterne et skridt i den rigtige retning, og “det er godt for Danmark”, lyder det…

Ja, så, det er bare at sige frem, og Lars Løkke lystrer…

Og alt imens Lars Løkke fedter for imamerne viser en måling for Venstre, at partiet nu tilhører de små partier. (BT 11.10.2023) Det gamle bondeparti står til beskedne 6,9 procent af stemmerne, hvis der var valg i dag.

Går det godt for regeringen ?

Der var engang en socialdemokratisk statsminister, der på cykel yndede at køre rundt i København iført snublekyse.

“Kan vi ikke gøre det lidt bedre”, sagde han.

 

 

oprindelig trykket i Nord-Jyske

ANNONSE