Dag: 9. juli 2023

Hans Fredrik Gude (1825-1903). Olje på mahogniplate, 37 x 50 cm,  privateie. Bildet er signert og stedsbestemt nederst til venstre: HF Gude. Hankö 1888. En lapp på baksiden av rammen er påført Engblomster og Herr Directeur Pihl!. Directeuren var med all sannsynlighet Carl Abraham Pihl (1825-1897), som fra 1865 til sin bortgang var Norges første […]

Les Mer...

4,2 procent af partierne af covid-vacciner fra Pfizer stod for 71 procent af de rapporterede bivirkninger og dødsfald, ifølge peer-reviewed dansk forskning. Undersøgelsen giver anledning til bekymring over den uensartede kvalitet af forskellige vaccinepartier og konsekvenserne for vaccinebrugerne. Hele 71 procent af hospitalsindlæggelser, livstruende sygdom, permanent invaliditet og dødsfald blev rapporteret at komme fra blot 4,2 procent af vaccinepartierne.

Les Mer...

På trods af distraktionen af ​​Wagner-gruppens forsøg på mytteri, har Zelenskys modoffensiv ikke opnået den store succes. Putins styrker har brugt skyttegrave og miner og er ikke sluppet fra kampene som forventet.

Les Mer...

Vi lever i en Orwell-verden, hvor fire ben er gode og to ben er onde. I dag hedder det: venstrefløj god, højrefløj ond – og det er forbavsende mange højreorienterede villige til at skrive under på.

Før eller siden må der komme et mandfolk og påpege, at hvis det skal udlægges som højreorienteret at ville forsvare landet mod fremmede barbarer, så må man være stolt over at være højreorienteret og ikke krybe i et musehul, når journalisterne begynder med deres udskamning.

Les Mer...