Dag: 27. juni 2023

Vasilij Ivanovitsj Surikov (1848–1916). Olje på lerret. 218 x 379 cm, Tretjakov-galleriet, Moskva. Russisk titel: Утро стрелецкой казни – Utro streljejtskoj kazni. Vasilij Surikov markerte seg som en av Russlands fremste historiemalere på slutten av 1800-tallet, og her har han tatt for seg henrettelsen av strelitsene. som foregikk på Den røde plass i Moskva fra […]

Les Mer...

Robert Kennedy Jr. får Trump-behandling af medierne. Men amerikanerne har nu erfaret, at de, der bliver angrebet af medierne, har noget at gøre med, som magthaverne ikke ønsker, at du skal høre. De er blevet mistænksomme. 56 procent mener, at medierne er folkets fjender, som Trump sagde for mange år siden. Så gik de norske medier også bananas.

Les Mer...

Mens de danske og norske medier er optaget af Rusland, sker der dramatiske ting i USA, som helt går under radaren: Joe Biden har anskaffet sig en strafferetsadvokat. Kravene om en rigsretssag vokser. Den sidste i rækken var senator Ted Cruz. Demokraterne og de regimetro medier har fulgt en strategi, der nu giver bagslag for dem selv. De har lagt alle forsøg på at efterforske Biden og hans regime stendøde, samtidig med at de har givet Hunter Biden fripas i sager, der ellers ville resultere i flere års fængsel.

Les Mer...

Hans Rustad deler sine tanker og overvejelser, mens han går tur med hundene i skoven.   Hvis du setter pris på skogpoddene: Vipps oss på 13629. Alle bidrag hjelper. Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der! Kjøp […]

Les Mer...

For et par dage siden bemærkede Peter Schweizer, der har skrevet flere bøger om korruptionen i Washington DC, at der begynder at komme huller i den dæmning, som hidtil har tilladt Joe Biden og hans familie-klan at sælge USA til fremmede magter uden at skulle høre et ondt ord for det. Denne trafik, der har stået på i årtier, både mens Joe Biden var senator og vicepræsident, har gjort ham til en meget rig mand, mens få har tænkt på at spørge, hvordan det er gået til.

Les Mer...