Nyt

Robert Kennedy Jr. får Trump-behandling af medierne. Men amerikanerne har nu erfaret, at de, der bliver angrebet af medierne, har noget at gøre med, som magthaverne ikke ønsker, at du skal høre. De er blevet mistænksomme. 56 procent mener, at medierne er folkets fjender, som Trump sagde for mange år siden. Så gik de norske medier også bananas.

Hvad medierne ikke vil svare på er, hvordan det er muligt, at et flertal af amerikanerne har bevæget sig i Trumps retning. De er af samme mening som ham: Medierne er folkets fjender. Det er en vigtig udvikling. Hvad kan det komme af? Kan det skyldes, at medierne systematisk lyver?

Peter Hotez er navnet på en læge i Texas, som var en regelmæssig gæst i regimets medier under pandemien. Han skræmte livet ud af seerne og stemplede alle skeptikere som anti-videnskabelige.

ANNONSE

Men udviklingen er ikke gået hans vej.

Bobby Kennedy stiller meget specifikke spørgsmål: Hvad kan være resultatet af, at fem af mine syv børn har allergi? Da jeg var ung, var allergi meget sjældent. Da offentlige systemiske vaccinationer af børn blev indført i 1986, havde 6 procent af amerikanerne kroniske sygdomme. I dag er tallet 11 procent. Hvad kunne det komme af? Hvorfor har hver fjerde sorte amerikaner astma?

Hvis Bobby Kennedys empiri er korrekt, er der ingen magt i verden, der kan ødelægge hans omdømme. De medier, der forsøger, vil kompromittere sig selv. Der er selvfølgelig en del af befolkningen, der kun lytter til regimets medier. De bliver bøller. En god del af pøblen i dag har en uddannelse. De har gået på universiteter og er som rødgardister under Mao. De er fanatikere og er villige til at tro hvad som helst.

Men der er sket meget i USA, siden Trump-bashinge begyndte. Modstanden er vokset, og sandhedsministeriet er på tilbagetog. For nylig var Kennedy gæst på Joe Rogan. Så reagerede Pete Hotez. Forestil dig at gå til en anti-vaxer! Rogan tog ham på ordet: Du kan slå til og møde Kennedy til en debat. Motez ville ikke. Rogan lokkede ham med $100.000. Stadig nej. Motez sagde, at det ville være som at stå frem og diskutere med en Holocaust-benægter. Det er det argument, som Goebbels venstrefløj bruger, når de er løbet tør for argumenter. Joe Biden har bygget hele sin præsidentkampagne i 2020 og valgkampen i 2022 på dette argument: USA er truet af hvid overmagt. Men kan det være, at Bidens egen politik er påvirket af det, han anklager den anden side for?

Debattører som Pete Hotez demonstrerer, at det er sådan, og hver gang de skal frembringe de tungeste våben – som Holocaust-benægtere – taber de.

Det var samme argument, som EXPO brugte mod Elsa Widding og NB! Sveriges undervisningsminister tilsluttede sig kampagnen. I Sverige står galskaben i fuldt flor. Hvad sker der med et samfund, der hengiver sig til sådan et vanvid? De historiske eksempler taler for sig selv.

Grunden til, at venstrefløjen trækker det ultimative kort – Holocaust og nazismen – er for at legitimere deres sidste og eneste våben: Censur. De skal kunne vise noget, der retfærdiggør, at disse mennesker bliver frataget ytringsfriheden.

At medierne har accepteret argumentet, gør dem medskyldige.

ANNONSE