Nyt

https://youtu.be/Qyl7-KBK-8s

Pressetalsmand John Kirby blev svar skyldig da Steven Nelson fra New York Post spurgte hvad Det Hvide Hus havde at sige til det flertal af amerikanere, som mener Biden er korrupt.

“Så hvad siger du til flertallet af amerikanere, der mener, at præsidenten selv er korrupt?” spurgte Nelson Kirby.

Kirby blev taget på sengen af spørgsmålet og klarede bare at få et “Wow” frem, efterfulgt af en pause.

Nelson begrundede spørgsmålet med at der pågår en række undersøgelser som viser “irregulær” opførsel af Biden og Hunter Biden. En whistleblower i Skattestyrelsen er stået frem og fortalt at Hunters skattesager fik en behandling han aldrig har set magen til, da han og hans team spurgte hvorfor de blev taget af sagen. Det var justitsministeriet som greb ind. Dermed har også det noget med Det Hvide Hus at gøre.

FBI sidder på et dokument fra Bidens tid som vicepræsident som viser at han solgte indflydelse for penge. FBI har nægtet at udlevere dokumentet og Kongressen har startet processen med at holde FBI-chef Christopher Wray ansvarlig for foragt for Kongressen. Wray har måttet demonstrere at FBI beskytter Biden-familien.

ANNONSE

Et flertal af vælgerne svarer ja på spørgsmålet om Biden har drevet med lyssky forretninger.

Efter en stund fik Kirby stammet et svar frem, som var et ikke-svar.

“Præsidenten har kommenteret dette, og der er intet hold i disse påstande. Og hvad angår whistleblower-spørgsmålet, som du talte om om i dokumentet – jeg tror, FBI har kommenteret det, og du bliver nødt til at gå til dem det,” sagde han til sidst.

Se den seneste video på foxnews.com

Efterforskningen af ​​Biden-familien har været i gang i mange år, og magtkampen mellem republikanerne og FBI/Justitsministeriet er ved at nå et klimaks. Republikanerne kan ikke give efter uden at tabe, hvad der er at vinde eller tabe.

Det Hvide Hus og Biden har altid benægtet det. De siger, at undersøgelserne er uden dokumentation. Det bliver sværere og sværere at opretholde denne facade. NRK Dagsnytt rapporterer om granskningen af ​​Trumps dokumenter på Mar-a-Lago, men nævner ikke efterforskningen af ​​Biden-familien med et ord. Norske medier beskytter Bidens ligesom de amerikanske, men facaden er ved at revne.

 slammed the committee’s investigation

I flere år har der været 150 anmeldelser i Finanstilsynet om mistænkelige transaktioner fra Bidens. De kan ikke bortforklares. Senator Ron Johnson og senator Chuck Grassly har talt om dem i lang tid, og finanstilsynet har endelig ladet republikanerne se dem.

Marjorie Taylor Greene siger, at hun har set beviser for, at Bidens har været involveret i prostitutionsringe og menneskehandel. Der finder storstilet menneskehandel sted over grænsen i syd, herunder handel med børn. Under en høring kom det frem, at 85.000 børn er forsvundet.

https://www.foxnews.com/politics/white-house-official-left-speechless-when-asked-whether-biden-corrupt

ANNONSE