Nyt

En ledende medarbejder i Internal Revenue Service, der ledede holdet, der undersøgte Hunter Bidens skatteforhold, er blevet fjernet fra sagen efter ordre fra Justitsministeriet. Manden har fået officiel status som whistleblower, efter han stod frem og sagde, at sagen mod Hunter Biden er styret af politiske hensyn.

Whistleblowere har deres egen juridisk beskyttede status i USA. Denne status kan ikke brydes af landets egen øverste retslige myndighed.

Justitsministeriet fjernede en IRS whistleblower og hele hans team fra den kriminelle efterforskning af Hunter Bidens skatter i det, som hans advokater beskrev over for Kongressen i mandags som en gengældelseshandling og mulig hindring af kongresundersøgelser, ifølge korrespondance til lovgivere, som Just the News har modtaget. .

Whistlebloweren har engageret to anerkendte advokater, og det var dem, der stod frem med den konklusion, at deres klient nu er blevet frataget sit hverv. Det er formentlig et brud på whistleblowerbeskyttelsen, der forbyder sanktioner.

“I dag blev Internal Revenue Service (IRS) Criminal Supervisory Special Agent, vi repræsenterer, informeret om, at han og hele hans efterforskningshold bliver fjernet fra den igangværende og følsomme undersøgelse af det højprofilerede, kontroversielle emne, som vores klient forsøgte at offentliggøre whistleblowere om. til Kongressen,” skrev whistleblowerens advokater, Mark Lytle og Tristan Leavitt, i et brev til flere hus- og senatudvalg. “Han blev informeret om, at ændringen skete på anmodning fra justitsministeriet.”

Et justitsministerium, der bryder sine egne regler, siger noget om Biden-regimets karakter. Normalt skal justitsministeren holde sig langt fra undersøgelser af præsidentens familie.

Her sker det modsatte: Garland forsøger at beskytte presidentens søn ved at gribe ind i efterforskningen. Hvis dette havde været Trump, var medierne gået amok. Men da det er Biden, er de helt stille. Denne stilhed bliver bemærket og bidrager til den mistillid, der hersker.

ANNONSE

Den ene advokat, Mark Lytle, har arbejdet i justitsministeriet, den anden Tristan Leavitt er tidligere kongresefterforsker og nu præsident for en whistleblower-organisation. De mener, at fjernelsen af ​​deres klient er ren gengældelse for, at han er kommet frem.

Lytle, en tidligere DOJ-advokat, og Leavitt, en tidligere kongresefterforsker, der fungerer som præsident for Empower Oversight whistleblower-centeret, skrev til lovgiverne, at de var bekymrede over, at fjernelsen af ​​deres klient og hele hans team var en form for repressalier for, at han kom frem. til Kongressen, noget IRS-chefen netop lovede ikke ville ske.

Biden-regimet bruger alle midler, lovlige og ulovlige. Og pressen beskytter dem.

I virkeligheden er USA i en forfatningskrise.

Attorney General Garland forklarede til Kongressen, at han ikke havde lagt nogen begrænsninger på David Weiss, Delawares generaladvokat, der håndterede Hunters skattesager. Han sagde, at Weiss også havde autoritet til at handle uden for statens grænser og var beskyttet mod politisk indblanding.

Det var dette, whistlebloweren vidste var løgn. Garland løj for kongressen. Derfor gik han ud, og sagen var i gang, da han blev frataget sit hverv.

 

https://justthenews.com/accountability/political-ethics/irs-whistleblower-team-removed-hunter-biden-case-possible

ANNONSE