Nyt

 

Det er ikke længere muligt at komme i kontakt med flere af informanterne og whistleblowere om Biden-familiens korruption. De er forsvundet. Sådan sagde formanden for kontroludvalget i Repræsentanternes Hus, James Comer, søndag til Maria Bartiromo i sit tv-show.

Bartiromo reagerede kraftigt: – Er de forsvundet? Ved du ikke hvor de er?

Nej, det gør de ikke, kunne Comer bekræfte.

Hunter Bidens advokater er kendt for at skræmme vidner. Da han bor i Det Hvide Hus, blev udtrykket, at intimideringen kommer fra Det Hvide Hus, brugt.

– Ved du, hvem der er i Det Hvide Hus? spurgte Bartiromo.

– Ja, det gør vi, men jeg har ikke tænkt mig at sige navnet her, sagde Comer.

Bartiromo har fulgt og dækket Russiagate tæt. Hun har flere gange spurgt, hvorfor der ikke sker noget. Republikanerne har nu flertal i Repræsentanternes Hus.

I sidste uge præsenterede Comer og hans udvalg en 38-siders rapport, der dokumenterer Biden-familiens korruption. De har modtaget 10 millioner dollars gennem 20 forskellige virksomheder. Disse har ingen anden funktion end at være dække for pengeoverførsler, som hvidvasklovgivningen skal beskytte mod. Men justitsministeriet og FBI har ikke ønsket at efterforske Biden-familien.

For nylig kom det frem, at FBI sidder på et dokument fra en agent, der beskriver en aftale mellem Biden og en fremmed magt. En ren pay for play-aftale. Comer og hans udvalg vil gerne have det, men FBI nægter at udlevere det.

ANNONSE

Sådan er det over hele linjen: FBI saboterer, Justitsministeriet saboterer, og demokraterne optræder som forsvarsadvokater i en straffesag: De blokerer alt, der skader deres klient, dvs. Biden.

Comer forklarede, at når han anmoder om et dokument eller stævner en person, går en kopi på samme tid til den førende demokrat i udvalget, Raskin. Vælger han at spille på hold med den indkaldte, vil det umuliggøre udvalgets arbejde.

Ingen af ​​de tre store netværk, ABC, NBC, CBS, nævnte Biden-korruptionen et ord. Ikke ét ord.

New York Times, Washington Post og Polico skrev, at der ikke var noget at bøvle med.

De lagde låg på sagen. I mellemtiden er alt relateret til retssager mod Trump godt materiale.

 

 

ANNONSE