Nyt

Hunter Bidens ven og forretningspartner, Devon Archer, holdt sit løfte mandag og fortalte kontrolkomiteen i Repræsentanternes Hus om forretningerne med Biden-familien. Joe har sagt, at han ikke vidste noget om Hunters forretninger. Han har ændret det til, at han ikke har haft noget med dem at gøre. Begge dele er urigtigt ifølge Archer.

Sagen er tvert imod: Pappa Joe har været selve varen, som Biden-familien solgte. De solgte hans stilling som vicepræsident og greb direkte ind i antikorruptionsarbejdet i lande, som forsøgte at gøre noget ved korruptionen: Ukraine og Rumænien. Men med den store forskel, at de solgte sig til de korrupte. Det er en erkendelse og sandhed så knusende, at Demokraterne, Det Hvide Hus, Justitsministeriet, FBI og regimemedierne gør alt, hvad de kan, for at sannheten ikke skal komme ud til det amerikanske folk.

Men nu ryger det på.

Først faldt specialaftalen mellem Justitsministeriet og Hunters advokater sammen for dommer Noreika i Wilmington, Delaware, sidste onsdag. Hun opdagede en hemmelig klausul i paragraf 15, som ville have beskyttet Hunter mod alle fremtidige retssager. Han ville have fået fuld immunitet. Pappa Joe grinede og smilede bare. Han skulle ikke bekymre sig om, at sønnen blev trukket for retten og tvunget til at svare. Noreika kasserede aftalen og berammede nye møder.

ANNONSE

Imidlertid har Devon Archer forklaret, hvad der skete i baggrunden, og Hunter kan se langt efter immunitet.

Det mest belastende gælder forholdet til Ukraine og mere specifikt gasselskabet Burisma, ejet af oligarken Mykola Zlochevsky. Burisma kom i problemer. Selskabet blev efterforsket af både britiske myndigheder og rigsadvokat Viktor Shokin.

Obama havde udpeget Joe Biden til særlig udsending til Ukraine. Det var ham, Mykola Zlochevsky gik til for at “ordne” rigsadvokaten.

Det begyndte med, at Hunter og Archer begge fik bestyrelsesposter i Burisma med en kongelig løn: 83.000 dollars om måneden. Ingen af dem vidste noget om energi.

I mellemtiden vidnede Archer om en hændelse i december 2015, som involverede Burisma CEO Mykola Zlochevsky og Vadym Pozharski – en leder i selskabet.

Archer sagde, at Zlochevsky og Pozharski “lagde konstant pres på Hunter Biden for at få hjælp fra D.C.” med at få den ukrainske påtalemyndighed Viktor Shokin fjernet. Shokin efterforskede Burisma for korruption.

Ifølge kilden vidnede Archer om, at den 4. december 2015 ringede Hunter Biden, Zlochevsky og Pozharski til “D.C.” for at diskutere sagen. Archer vidnede om, at Biden, Zlochevsky og Pozharski trak sig tilbage for at tage samtalen.

Det er uklart, om Hunter og Burisma-lederne talte direkte med Joe Biden om sagen.

På det tidspunkt var Joe Biden imidlertid ansvarlig for USA-Ukraine-politikken for Obama-administrationen.

En kilde sagde, at Archer vidnede om, at kun få dage senere, den 9. december 2015, rejste Joe Biden til Ukraine og holdt en tale. Biden sagde under talen, at regeringen skulle rette op på den ukrainske påtalemyndigheds kontor.

“Dette er det mest afslørende aspekt af Archers vidneudsagn og måske det vigtigste i hele vores efterforskning indtil videre,” sagde Jim Jordan, leder af Huset for juridisk komité, til Fox News Digital.

Biden er ikke særlig smart. Hvis han var det, ville han aldrig offentligt have skrydet af, at han fik fyret rigsadvokaten, som efterforskede det selskab, han og familien tjente millioner af dollars på. Mødet i Council of Foreign Relations var den 23. januar 2018, godt ind i Trumps periode.

Bidens efterlod en “paper-trail”, som det kaldes. Senator Chuck Grassley og senator Johnson kom på sporet af et FBI-dokument fra en troværdig informant, dokumentet kaldes FD-1023. Her siger kilden, at han snakkede med Zlochevsky, som fortalte ham, at Bidens pressede ham til at betale 10 millioner dollars for at fyre rigsadvokaten, fem millioner til hver af dem. FBI anser kilden for meget troværdig, da de har betalt ham 220.000 dollars for den information, han giver.

Men denne information var til indre brug. Den ville have ødelagt præsidenten. Grassley, Johnson og Republikanerne i kontrolkomiteen måtte gå flere runder, før de fik lov til at læse dokumentet, og da kun i censureret form.

Men Grassley havde en ubeskåret kopi, og der står, at Zlochevsky var snu: Han sørger for optagelse af samtalerne med Bidens. Han har 15 samtaler med Hunter og to med Joe på bånd. Hvor er de?

FBI har skiftet rolle og fungerer nu som Bidens familiebeskyttere. På amerikansk kaldes dette for obstruktion af retfærdighed, obstruction of justice. Det er, hvad Demokraterne ville anklage Trump for, efter at Bob Mueller ikke fandt beviser for russisk sammensværgelse. Demokraterne beskylder Trump for metoder, som de selv benytter. Lovens arm er blevet kriminel.

Hunter og Joes modus operandi var, at Hunter mødtes med klienterne. For at imponere dem ringede han op til Joe på højttalertelefon. Det virkede. Dette skete mindst tyve gange.

I mellemtiden har Comer sagt, at Archer har vidnet om, at Hunter Biden satte den daværende vicepræsident Joe Biden på højttalertelefonen under forretningsmøder over 20 gange – på trods af at Det Hvide Hus og Biden selv benægtede nogensinde at have været i forretninger med Hunter eller være involveret.

Telefonsamtalerne og møderne, ifølge Archer, omfattede en middag i Paris med et fransk energiselskab og i Kina med Jonathan Li, administrerende direktør for BHR Partners – et joint venture mellem Rosemont Seneca og kinesiske investeringsselskab Bohai Capital. BHR Partners er en Beijing-støttet private equity-firma, der kontrolleres af Bank of China Limited.

Archer har også vidnet om, at den daværende vicepræsident Biden drak kaffe med Jonathan Li, administrerende direktør for BHR, i Beijing. Den daværende vicepræsident Biden skrev endda en anbefalingsbrev til college til Lis datter.

Bidens drev forretning, og forretningsmodellen var udpressning og korruption. På amerikansk kaldes dette racketeering. Du sælger den indflydelse, du har på grund af din stilling, i dette tilfælde landets næsthøjeste embede. Det klinger ikke godt. Det er kriminelt.

Biden og Demokraterne har haft meget at gøre med Ukraine. Nu har de pustet 140 milliarder dollars ind i landet. Hvor bliver pengene af? Der er ingen revision.

Sanktionerne mod russiske oligarker er knaldhårde. Men ikke mod en som Biden har gjort “forretninger” med, Elena Baturina.

Archer har også vidnet om, at i foråret 2014 deltog den daværende vicepræsident Biden i en forretningsmiddag med sin søn, Hunter, og hans medarbejdere på Café Milano i Washington, D.C. Elena Baturina, en russisk oligark og enke efter den tidligere borgmester i Moskva, deltog i middagen.

“Bemærkelsesværdigt indeholder Biden-regeringens offentlige sanktionsliste over russiske oligarker ikke Baturina,” siger Comers kontor.

Der er for mange spor til, at Bidens eller medierne kan vifte dem væk, og når vidnerne først begynder at tale, vokser snebolden.

Det hele minder om en optrævling af en mafiavirksomhed.

 

ANNONSE