Doc-TV

Hvor skal fornyelsen komme fra, spørger folk og sidder selv på svaret: Dem selv. Al åndelig fornyelse begynder, når den åndelige forarmelse bliver så stor, at mennesker sammen søger at "varme" hinanden, men ud af dette sker der mirakler. Hvis vi beder, skal vi modtage, hvis vi søger, skal vi finde.

Denne gamle visdom fra Bibelen er den samme, som du finder i folkeeventyrene og i den har folket gemt deres livsvisdom.

Jeg bruger nu ordet missionær helt bevidst om, hvad vi gør for at få folk til at tænke over, hvad vi udsættes for 24/7. Det er missionsarbejde af en helt anden kaliber, end ordet normalt forbindes med. Den er baseret på manipulation, forførelse og tvang.

Det er et af vor tids store mysterier, at vi har ladet os "overtale" til at tro, at vi har forkastet det, vores forfædre har bygget på af fri vilje.

Flere er kommet ud på den anden side og set, at det slet ikke var af fri vilje, men resultatet af systematisk påvirkning.

Noget af det mest hjerteskærende, vi hørte i Trondheim, handlede om mennesker, der simpelthen havde mistet deres børn for at vågne, fordi det er en vækkelse.

I møder genfinder vi et levende sprog, som er en forudsætning for en livlig samtale.

 

Hvis du setter pris på skogpoddene: Vipps oss på 13629. Alle bidrag hjelper.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Kjøp gode bøker fra Document forlag:

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson!

 

Kjøp «Et varslet energisjokk» her!


ANNONSE