Kommentar

Robert Kennedy Jr. Robert Kennedy Jr. har holdt et foredrag på det konservative Hillsdale college, hvor han viser, hvorfor han er en dødelig trussel mod eliten, der har stjålet magten i USA: Da biovåbenforskning blev forbudt i USA, flyttede de den til Kina og Ukraine. De udviklede det sammen med Kina, og pandemien var en forudsigelig katastrofe.

De, der følger nøje med, ved, at Robert Kennedy Jr. er den førende vaccinemodstander i USA. Men de ved måske ikke, at han er en stor intellektuel kapacitet, der i en alder af 69 kan holde et foredrag uden manuskript og remse datoer og data af sig, der blæser dig omkuld. Det han fortæller er forfærdeligt,

Det er den alvorlige måde Kennedy taler på, der får dig til at forstå, at han ved, hvad han taler om:

I 2001 fusionerede Biopharma med det militærindustrielle kompleks og skabte et monster. Det er dette monster, der har givet os covid19 og vaccinerne. Og de er kun lige begyndt.

Kennedy har hele kronologien tilbage til, da Nazitysklands videnskabsmænd blev bragt til USA. Vores æra begynder med hensynsløse eksperimenter på den intetanende civilbefolkning. CIA sprøjtede metroen i New York med biovåben, der findes stadig rester. Der blev udført omkring 200 forsøg.

ANNONSE

Anden Verdenskrig havde gjort noget ved USA og den vestlige verden.

Tyskerne havde eksperimenteret med raketteknologi og atomvåben. Der var det berømte brev fra Einstein til Roosevelt: Tyskerne må ikke få atombomben.

Men da krigen var forbi, opstod der konkurrence med Sovjetunionen om tyskernes videnskabsmænd, spioner og arkiver. Amerikanerne startede Operation Paperclip, som betød at trække tyske videnskabsmænd til USA. Den mest kendte er Werner von Braun, der havde udviklet V1 og V2. Men der var mange andre, der også blev hentet, som havde eksperimenteret med bakteriologiske og kemiske våben.

Robert Oppenheimer, den videnskabelige leder af Manhattan-projektet, havde samvittighedskvaler. De forstod, at atombomben ville krydse en evolutionær grænse: mennesket kunne udrydde alt liv.

Det er vigtigt at forstå, at kemiske og bakteriologiske våben blev udviklet over mange år. Richard Nixon vidste, at CIA udførte test i det virkelige liv. Forskere advarede ham, og han besluttede at lukke det hele ned.

Så kom konventionerne mod bakteriologisk og kemisk krigsførelse, og disse var strenge. Der var livstid ved at blive afsløret.

Men CIA sørgede for, at alle kulturer blev prøvet, før Nixons forbud trådte i kraft. De kunne genoptage arbejdet ved at kanalisere pengene gennem regeringer, der ville udføre medicinsk forskning, og det er her Anthony Fauci kommer ind.

Når Fauci har været så magtfuld, er det fordi han har haft Pentagon bag sig. Han modtager en bonus på 60 procent hvert år og er derfor den højest betalte i hele den føderale regering.

Fauci har været urørlig. Whistleblowere har fortalt om gain-of-function-forskningen, flere af dem har været på Tuckers tv-program og fortalt i detaljer, hvad der skete i Wuhan, men pilen har ikke flyttet sig.

Journalister forstår, at magten ikke skal udfordres

Hvad gjorde Trump, da John Brennan måtte trække sig som CIA-chef? Han promoverede Gina Haspel. Haspel havde været centerchef i London, da George Papadopoulos blev fanget i CIA’s net, da de fandt på Russiagate. Hvor meget vidste Trump? Der var fjender overalt. Han var nødt til at forfremme sine værste fjender. Og de blev mere og mere frække.

Journalisterne var blevet spindoktorer for Obama og overgav sig fuldstændigt. De identificerede sig med magten og var dens forsvarere.

Dette ville være fatalt under pandemien.

Bobby Kennedy har overblikket.

Da 911 indtraf, fremlagde administrationen Patriot Act. Vi troede, det var skrevet der og da som svar på det værste terrorangreb nogensinde. Men loven havde været klar og ventede bare på en anledning. Den var på 350 sider, og den blev kørt igennem på en uge.

Det var republikanerne, der kørte showet. Dengang stemte 66 demokrater i Repræsentanternes Hus imod. Jerry Nadler stemte imod. Han er i dag en loyal forsvarer af Den Dybe Stat og alt, hvad krigspartiet kommer med. En stor forandring er sket på tyve år.

Demokraten Dennis Kucinich (OH-10) var ifølge Kennedy en af ​​de få, der læste hele loven. Han sagde, at det ville afslutte demokratiet i Amerika, som vi kendte det. Myndighederne havde nu mulighed for at overvåge deres egne borgere. Der er direkte linje herfra til den nye politiregisterlov i Norge, som blev vedtaget før påske.

Pandemien spillede samme rolle som 911: Der havde været et seminar i New York i oktober 2019 kaldet Event 201, hvor de diskuterede, hvordan man håndterer en pandemi. På det tidspunkt var den allerede på vej til Wuhan. Chefen for Kinas folkesundhed var der sammen med vicechefen for CIA, Avril Haines og Bill Gates. En der nævnes som en del af dette miljø er Gro Harlem Brundtland.

Virussen blev udviklet i Wuhan gennem Anthony Fauci, CIA og Pentagon. De vidste, hvad de lavede. De havde også udviklet en vaccine. Man kan ikke udvikle et biovåben uden at have en vaccine klar. Dette er, hvad mange har sagt: Vaccinen var allerede tilgængelig, da pandemien brød ud.

Hvorvidt kineserne bevidst slap den ud, står åbent. Hvad der er sikkert er, at de bevidst spredte det til resten af ​​verden. De vidste, at det ville ramme USA, lige da Trump skulle til at starte valgkampen. Demokraterne var ikke dårlige til at bede.

Enhver, der kan huske, hvordan demokraterne angreb Trump for hans håndtering af coronaen, forstår nu, at det måske ikke var spontane reaktioner, men en systematisk og kynisk udnyttelse af en sundhedskrise. De sad med en konklusion. Det gjorde Trump ikke. Han var omgivet af “rådgivere”, som var hans værste fjender.

Trump måtte stole på en corona-zar, som var den, der havde udviklet virussen: Anthony Fauci.

Flere brikker falder på plads: Der var tre lækager fra Faucis laboratorier i USA. Forskere slog alarm. Dette var at lege med ilden, og før eller siden ville det gå i brand. Så indførte Obama et moratorium i 2014.

Men Fauci og Peter Daszak fra Eco Health Alliance tog en omvej og fik undtagelser fra moratoriet ved at henvende sig til embedsmænd på lavere niveau, efter Trump tiltrådte.

Nogle vidste, hvad de ville, og Trump forstod ikke, hvor snedige og ondsindede hans modstandere var.

CIA flyttede bioprogrammerne ud af USA – til Kina og Ukraine. Dermed falder endnu en brik på plads. Ukraine har været en del af et amerikansk spil siden 2014. Det forklarer, hvorfor Hunter Biden stadig går fri. Der er mange mennesker, der har lig i lasten.

En af de anvendte institutioner var DARPA, Pentagons egen forskningsgren, som også er som en slags stat i staten.

USA har flere institutioner, der er blevet store og magtfulde og gør, hvad de vil.

Historien Bobby Kennedy fortæller er så stor og mørk, at du har brug for tid til at fordøje den. Men han har et overblik og styr på kronologi og fakta, der er imponerende.

De fire store medicinalvirksomheder er kriminelle virksomheder, siger Kennedy. Alene de seneste år har de betalt 35 milliarder dollars i bøder. mRNA-vaccinen er ikke den første. De har startet så mange vaccineprogrammer, at en ud af 34 yngre amerikanere nu lider af autisme. En af 20 unge mænd. Det er dem, der bliver hjemløse, og aldrig vil få et job eller skrive et digt, siger Kennedy.

Han er en rigtig Kennedy, fra dengang et ord betød noget.

Han har allerede 10 procent i meningsmålingerne.

Big Pharma, CIA. DARPA – de har angrebet det amerikanske civilsamfund i lang tid. Der har altid været en modstand. Nu har de fået en advokat, der kan blive en helt.

Bobby Kennedy har en uhelbredelig skade på sine stemmebånd, som han selvfølgelig ikke kan gøre noget ved. Så snart du vænner dig til hans tale og kan koncentrere dig om indholdet, forstår du: Han er en helt.

Amerikanerne er under angreb fra deres egne myndigheder. Har de styrken til at forsvare sig selv?

Hillsdale er et konservativt college. Den liberale Bobby føler sig alligevel hjemme. Meget vand er løbet i havet.

Han er fra en liberal tradition, som er noget helt andet end nutidens woke idioti.

Han og Trump er på samme side.

 

Oversættelse Karsten Søberg

 

ANNONSE