Doc-TV

Nogle gange får man aha-oplevelser, og det fik jeg ved at læse Jelena Bonners
Hvem er egentlig “sårbar” i sværere tider? Det, hun siger, er indlysende: Myndighederne behandler immigranter som hjælpeløse og svage. Ikke kun materielt, men også psykologisk. De reducerer indvandrerne til klienter, og det tror jeg er formålet. Liberale har brug for nogen, de kan formynde. Da demokraterne introducerede Great Society i USA i 60’erne, endte det med, at 70 procent af sorte børn voksede op uden en far. Vi er ved at gøre noget det samme med immigranter fra MENA: Forældrene lader staten tage sig af dem. Men det spørgsmål må man ikke stille, når volden eksploderer – i folkeskolen.

Pampering hedder det på engelsk. Sy puder under armene, sagde vi på norsk. Resultatet er forkælede forældre og forkælede børn. Det er ikke underligt, at mange af dem ser ned på nordmænd.

For de har ikke disse rettigheder. De bliver nummer to i deres eget land. Langsomt men sikkert. Forstår myndighederne de store modsætninger, de skaber, hvor polariseret samfundet er ved at blive?

ANNONSE

Det tror jeg, jeg tror, ​​det er meningen.

Hvis du setter pris på skogpoddene: Vipps oss på 13629. Alle bidrag hjelper.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Kjøp gode bøker fra Document forlag:

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson!

 

Kjøp «Et varslet energisjokk» her!

ANNONSE