Kommentar

Mange har spekuleret på, hvad der får præsident Biden til bevidst at underminere USA – og dermed Vesten – og gå fremmede tyranners ærinde. Selvfølgelig er penge, som han bl.a. har fået fra de kinesiske kommunister, en motiverende faktor. Men der er noget dybere, for hvad animerer Biden til at udvise en sådan kynisme og en sådan foragt for sit land og sin befolkning?

Det fik vi et vidnesbyrd om, da præsidenten skulle kommentere mandagens mord på tre børn og tre voksne i en kristen skole i Tennessee. Gerningsmanden – eller måske skulle man sige gerningskvinden – definerede sig som transkønnet og var tydeligvis optændt af et had til kristne, som holder fast i Bibelens forklaring, at Gud skabte mennesket som mand og kvinde.

Og hvad gjorde Biden? Han lagde for med nogle vittigheder om sin forkærlighed for chokoladeis, mens han grinede smørret. Han syntes åbenbart, at han var morsom og charmerende. Præsidentens kommentarer forekommer ca. 8 minutter inde i nedenstående video.

ANNONSE

Vi lever i psykologiens storhedstid, og psykologerne kan forklare alt – også at ondskab ikke findes, men hvis man vil overtyde sig om, at den eksisterer i bedste velgående, behøver man bare lytte til Joe Biden, hvis kynisme og menneskeforagt må fremkalde brækfornemmelser hos ethvert normalt menneske.

Desværre dækker medierne – både i USA og herhjemme – over ham. Hvilket beviser, at også journalisterne er aldeles samvittighedsløse.

https://www.foxnews.com/video/6323603460112

ANNONSE