Kommentar

Tyve år efter 9/11 ser vi at det var mere end tårnene som faldt. Angrebet afslørede at den vestlige elite havde trukket stigen op efter sig og slået sig sammen med sine ligemænd over hele verden. Sammen blev de ufattelig rige. De havde opdaget pengetræet på marken, som står og spytter penge ud i al evighed. En evighedsmaskine.

De var blevet så fristet af dette spil at de opsagde kontrakten med deres egne borgere.

Arbejdspladserne forsvandt til Kina. Sønner og døtre af arbejderklassen og middelklassen døde af overdoser fentanyl – også fra Kina – eller de blev lemlæstet i krigene som fulgte 9/11. Disse var til at begynde med retfærdige, men udviklede sig over tid til pengemaskiner.

Norge har også solet sig i glansen af denne globale elite. Nobelkomiteen under Jagland begik en fatal fejl da den gav prisen til Liu Xiaobo, men Erna fik Norge ud af fryserummet og Norge kommer aldrig til at træde Kina på tæerne igen.

ANNONSE

Osama bin Laden ville at USA skulle angribe Afghanistan. Han ville vikle USA ind i endeløse krige, som gjorde at det kom til at forbløde, i det mindste økonomisk.

Obama var helt med på at sende arbejdspladserne til Kina, men han ville ikke vikle USA ind i flere krige i muslimske lande. Han indførte ”rules of engagement”, som pålagde amerikanske soldater så stærke begrænsninger at det var dem, der blev dræbt.

Obama er den første antiamerikanske præsident i Det Hvide Hus. Gennem Biden fortsætter han med at styre og vi ser nu, hvor antiamerikansk han er: Det hvide USA skal udvandes så det aldrig kan rejse sig igen.

De ufattelige mængder våben, som Pentagon efterlod sig, var ikke noget som skete ved en fejltagelse. Amerikanerne har i årevis vidst at de skulle ud, og en tilbagetrækning planlægges og udføres gradvis. Når Taliban kunne overtage 22.000 Humvees så er det fordi nogen højt oppe har bestemt sig for at forære dem køretøjerne.

Sådan ser et nederlag ud:

Det er disse faktorer sammen med inkompetencen ved evakueringen – og kynismen mod egne borgere – som gjorde at deres allierede blev skræmt.

Hvorfor overlader Biden-regimet Bagram til Taliban, basen er den største i regionen og fra den kan man ramme Kina. Det giver ikke mening at evakuere et sådan strategisk asset, med mindre man ønsker at svække det land, man har overtaget magten i.

NATO kollapsede sammen med Kabul. Men norske medier og politikere har ikke villet tage det ind, at Kabuls fald afslørede noget, som vi har set på hjemmebane i USA i lang tid: Kaos, opløsning i de Demokratisk styrede byer. Militser som Antifa og BLM var den væbnede gren til Demokraterne og har kunnet gøre hvad de vil.

Anarkiet og destabiliseringen går fra top til bund: Kamala Harris støtter Minnesota Freedom Fund som kautionerer for arresterede. De slippes ret ud og begår nye alvorlige forbrydelser. Lederen for fondet siger, de aldre ser på hvad vedkommende er anklaget for. De er imod systemet.

Antifa og BLM sidder aldrig inde. Deres straffeattest renses.

George Floyd-bevægelsen havde ingenting med borgerrettigheder at gøre. De, som spandt den historie havde andre motiver.

Hysteriet gjorde det mulig at angribe USA’s historie, også fysisk. Det indgår i en større plan om at rense USA. Skift befolkningen ud, rasér historien.

Da Trump ville protestere mod godkendelsen af Biden 6. januar, forvandlede FBI og andre kræfter dele af demonstrationen til en storm på Kongressen. Måden, Demokraterne, medier og FBI blæste denne hændelse op, viser hvor langt de er villig til at gå. Trump-tilhængere, “hvide nationalister” er udråbt til hjemlige terrorister, lige så farlige som IS og kræver samme metoder. Dette sidder journalister og siger på TV aften efter aften.

Demokraterne har forladt det demokratiske system og driver et spil efter regler de selv sætter.

I skrivende stund meldes det at Nancy Pelosi vil bygge et nyt hegn rundt om Capitol Hill fordi CNN har meldt at der 18. september skal være en ny markering til støtte for demonstrationen 6. januar. Laura Ingraham siger hun har spurgt andre konservative: Ingen har hørt om en sådan markering. Men den tillader Pelosi og woke-medierne at demontere demokratiet.

På den andre siden af Atlanten hører folk, som følger mainstream-medierne, ikke noget om dette. De får ikke sandheden om Biden-regimet at vide.

Krigen mod terror blev til en borgerkrig indadtil i Vesten. Demokraterne viser et had og en aggression som polariserer og er ment til at polarisere. Man lurer på om de egentlig ønsker at udløse en fysisk konflikt for at kunne okkupere landet.

Alt det Demokraterne og woke-medierne har anklaget Trump for, har de selv gjort.

Destabiliseringen af Amerika, polariseringen har været systematisk over lang tid. Den er så at sige villet.

Alt rives ned. Det hedder nu at krigen mod terror var fejlslået og nytteløs. Også den var “vores skyld”. Imens strømmer millioner af muslimer til Vesten, hvor de opretter samfund, hvor sharia indføres.

Politikere virker som zombier fra Walking Dead:

Gerningsmændene bag 11. september-angrebene klarede ikke at splitte de vestlige lande, understreger Storbritanniens premierminister Boris Johnson.

Han har indspillet et budskab på video, som skal afspilles ved en mindeceremoni i London lørdag.

– 20 år efter kan vi nu sige, at de mislykkedes i at undergrave vor tro på frihed og demokrati, siger Johnson om gerningsmændene i videooptagelsen. (NTB)

Tyve år er kun kort tid. Udviklingen er sket med rasende fart. Særlig siden pandemien brød ud er det gået stærkt.

Biden indførte torsdag vaccinediktatur i USA. Laura Ingraham sagde i nat at USA nu er okkuperet område. Hun bruger ikke sådanne ord uden grund.

Imens forløber partilederdebatten i Bodø som om vi levede i 90´erne. Noget af den samme galskab, som genfindes i USA, når der er tale om klima og penge. Penge betyder ingenting. Vi kan bygge jernbane til Tromsø. 130 eller 200 milliarder. Spiller ingen rolle. Hvem skal rejse med den? Der bor jo få folk der. Åbne øjnene, det spiller heller ingen rolle. Politikerne holder bolden i spil, indtil spillet er ovre. Der snakkes seriøst om at afvikle olieindustrien som har givet Norge ufattelig rigdom. Så forstår man at der er en slags civilisatorisk sydom i gang. Værre end covid.

Den franske intellektuelle Simone Weil sagde engang at man kan indtage hjerner akkurat som man indtager byer.

Historien om Vesten de sidste tyve år er historien om en civilisation, som blev angrebet direkte i hjertet, men som alligevel ikke havde moralsk styrke til at se fjenden i direkte i øjnene.

Den liberale elite valgte hellere at gå løs på sin egen befolkning.

Det har udløst en modreaktion, og det er disse kræfter vi må håbe på.

Det bliver hårdt.

ANNONSE