Kommentar

Den indre cirkel: Obama og Susan Rice. Foto: Flickr

Bidens radikale politik er uforklarlig givet hans mentale tilstand og Kamalas svage indsats. Men den giver mening, hvis man indkalkulerer den 44. præsident. Barack Obama sidder ikke langt derfra i et aflytningssikkert rum og Bidens folk er gengangere fra hans administration.

Dinesh d’Souza har lavet en video om Obama som er knusende. Det har han en speciel grund til: d’Souza blev tiltalt og fængslet af Obama for en bagatel af et valgkampbidrag og ikke bare blev han dømt til fængsel, han blev også dømt til psykiatrisk behandling som i det gamle Sovjet. D’Souza så noget ved Obama som få har set og i denne video ruller han hele panoramaet ud: Det er Obama som er USA’s 46. præsident.

Vi er mange som har undret os over den radikale politik, den gamle, senile vicepræsident satte i gang før blækket var tørt på indsættelsen. Åbningen af grænsen, fjernelse af uniformsmærker på grænsepolitiet var ikke pludselige indfald. Håndplukning af håndgangne mænd som Mayorkas til Department of Homeland Security, var ikke tilfældig. Mayorkas sagde for nylig at cubanske bådflygtninge skal tvinges til at vende om. Det er en meget afslørende udtalelse når man ved at grænsen i syd står vidt åben og amerikanske militære anlæg og flyvepladser bruges til at flyve migranter ind i USA’s indre.

ANNONSE

Mayorkas er cubansk.

For første gang sidder USA’s fjender ved magten i USA.

Alle, som beskæftiger sig med USA, leder efter forklaringen på den radikale politik, Biden har iværksat. Men ikke bare politikken – som det enorme pengeforbrug som kommer til at ødelægge dollaren som internationalt betalingsmiddel – også retorikken er radikal og hadsk, akkurat som vi er vant til fra Hugo Chávez, Castro og Ortega i Nicaragua. Biden har ikke suget Jim Crow-retorikken fra eget bryst. Det er Obama som taler.

Når Obama siger at kritisk raceteori er noget som højrefløjen i USA har fundet på, så siger det noget om hvor han står. Dette er propaganda på et nyt niveau. Der undervises nu i kritisk raceteori i skoler over hele USA og selv i store selskaber som forsvarsgiganten Raytheon og Pentagon, undervises ansatte i kritisk raceteori.

At sige dette er noget højrefløjen har fundet på fordi hvide frygter at blive i mindretal, siger meget om Obama.

Det viser hans racistiske, anti-hvide, antiamerikanske agenda.

George Floyd kom ikke “out of the blue”. Han kom som bestilt og et helt apparat stod klar til at gøre det til en bevægelse: BLM og Antifa.

Demokraternes elite med Kamala Harris i spidsen finansierede den kautionsfond, som fik aktivisterne direkte ud på gaderne igen. Harris sagde de skulle fortsætte uroen selv efter valget. Det løfte har hun holdt. Amerikanske byer er ved at blive destabiliseret af kriminalitet.

Chokbehandlingen, som Biden-administrationen har givet USA, bliver mere forståelig, hvis man indser at der ligger en plan og en hensigt bag: At ødelægge det Amerika som var, og som havde et hvidt flertal og erstatte det med et land af nye migranter fra hele verden med Jeff Bezos, Tim Cook, Bill Gates, Jack Dorsey og Sundar Pichai som konger.

Hvis ideen om amerikansk exceptionelisme vrages, må USA konstitueres på ny og det er det disse moguler gør med importerede ingeniører fra Indien. De ansatte i AT& T måtte lære inderne op for at de skulle tage amerikanernes jobs.

Sådan fungerer en international kapitalisme, som er uden loyalitet til det land, de opererer fra. De bruger det bare som en base, men skylder det ingenting.

Sådan fungerede EU også for norske kapitalister som blev “nødt til” at eksportere virksomheden til Polen eller Baltikum, mens administrationen sidder i Norge, af bekvemmelighedsgrunde.

Hvad islam har gjort ved socialdemokratiet har folk som George Soros gjort ved USA: Et systematisk program for at ødelægge retsvæsenet ved at finansiere valg af statsadvokater, som i praksis afskaffer straf som virkemiddel. Bag ”defund the police” står bevidste planlæggere.

Man kan se på hvad de gør: De bruger pandemien som påskud til at tømme fængslerne, som de gør i Californien.

Det er normalt at bruge udtrykket 2.0 for at vise, at noget er mere radikalt end forgængeren, og en statsadvokat som George Gascon i Los Angeles er så radikal, at de ansatte stopper i hobetal. Af en enkel grund: Gascon er på de kriminelles side.

Han er ikke alene.

I San Fransisco er Chesa Boudin statsadvokat. Han er søn af George Gilbert og Kathy Boudin som var medlem af den radikale terrorgruppe The Weather Underground også kendt som Weathermen. I oktober 1981 røvede de en pengetransport og dræbte to politimænd og en vagt. Røveriet blev gjort sammen med Black Liberation Army.

Der er flere tråde her, som peger fremover til dagens politik.

Chesa var den gang 14 måneder gammel. Han skulle vokse op hos de andre ledere af Weathermen, Bill Ayers og Bernardine Dohrn.

Weathermen var voldelige revolutionære. De forsøgte at sprænge Capitol Hill. They meant business.

Det er derfor megetsigende at Bill Ayers blev en god ven af Obama i Chicago. Glem heller ikke præsten i Obama-parrets kirke, “God damn America”-præsten Jeremiah Wright.

Når brikkerne falder på plads ser man et mønster, og det er anti-amerikanisme: Ødelæggelsen af det unikke ved Amerika, som har reddet Europa to gange og som vandt den kolde krig.

Men Obama sugede påvirkning ind som gjorde at han så USA gennem de radikale og antikolonialistiske briller.

Hans bedstefar, Onyango Obama, konverterede fra katolicisme til islam og tog navnet Hussein. Obamas far, Barack Obama senior, gik på anglikanske skoler og gik over til kristendommen, men blev i voksen alder ateist.

Der er noget tragisk over hans liv. Han gifter sig med Kezia og hun er gravid, da han drager til USA på et stipendie. Han træffer Ann Dunham, en antropolog, på Hawai og de får Obama i august 1961. Familierne på begge sider modsatte sig at de giftede sig. Ægteskabet varede tre år. Barack Sr. drager til Harvard hvor han finder en ny hvid jødisk-amerikansk kvinde og får to børn med hende før også det er forbi. Han drager tilbage til Kenya, genoptager forholdet til sin første kone og får to børn med hende.

Barack Sr. bliver forfremmet i finansministeriet, men falder i unåde hos Jomo Kenyatta og får ikke job. Han er involveret i tre trafikulykker og den sidste er fatal. Det tyder på alkoholisme.

Obama junior har skrevet tre selvbiografier og en af dem hedder ”Dreams from my father”.  Obama heroiserede den far, han aldrig fik. Faren forlod ham da han var to, og han så ham bare en gang senere som tiårig.

Ann Dunbam gifter sig igen i Indonesien. Det familiære rod fortsætter.

Man kan ikke undlade at tænke på at det måske ikke er en tilfældighed at BLM går ind for opløsning af kernefamilien. 70 procent af de sorte vokser op med bare en forælder, og det er mor. Faren løber sin vej.

George Floyd er derfor ikke noget umuligt ikon. Mange sorte mænd lever som ham, som kriminel, voldsmand.

Marxismen har altid ønsket at opløse kernefamilien, fordi den er grundlaget for et stabilt samfund som frembringer en middelklasse.

Det er ikke tilfældigt, at Cuba huser Assata Shakur fra Black Liberation Army, som dræbte en amerikansk politimand og at BLM ikke vil kritisere Cuba nu under de folkelige protester.

Båndene, til marxistisk antiamerikanisme af latinamerikansk aftapning, er stærke.

Chesa Boudin var Hugo Chavez’ oversætter. Det vrimler med sådanne koblinger.

Debbie d’Souza siger hun umiddelbart spottede ligheden mellem Obama og Chávez. Hun hørte den samme dobbelthed. En politiker med en maske som ikke viser sit sande ansigt.

Hvis det er Obama og hans folk som styrer Biden er der meget som giver mening. Ingen tror det er Biden selv, som har fået alle idéerne på så kort tid.

Set i et stort perspektiv giver det mening: Obama sagde efter tiltrædelsen i 2009 at nu var tiden kommet for en total transformation af USA. Men så tabte han flertallet i Kongressen to år senere og planerne måtte lægges på is. Han blev en ”lame duck” præsident. Også efter genvalget i 2012.

Trump blev en dødelig trussel mod planen. Obama havde placeret sine folk i toppen af statsadministrationen. Disse saboterede Trump systematisk fra Dag Et. Valgsvindelen giver mening: Bare det vi så i fuld offentlighed var nok til at fortælle at her var der mennesker, som ikke brød sig om de blev afsløret, hvad enten det var FBI-chef James Comey som lagde tiltalen mod Hillary i skuffen eller det var Big Tech som bestemte at historien om Hunters laptop ikke skulle ud til offentligheden tre uger før valget (de huskede skaden Comey forårsagede, da han gik ud og sagde de havde fundet nye Hillary-e-mails tre uger før valget i 2016).

Nu er banden bag Russia Collusion tilbage ved magten og de forfiner deres metoder.

Fangerne fra 6. januar synger hver aften kl 21.00 ”The Starspangled banner”. De har siddet fængslet i over et halvt år for “trespassing”, trænge ind på anden mands ejendom.

Obama sidder i sit hus halvanden kilometer fra Det Hvide Hus. Der har han et SCIF-rum, et aflytningssikkert rum. Ingen afgået præsident er nogensinde forblevet i Washington.

Men Obama er ikke afgået. Han har sin tredje periode og vil gerne fuldføre forvandlingen af Amerika. Til det uigenkendelige.

ANNONSE