Kommentar

Fox News-kommentatoren Mark Levin sagde det, som det var: Hvis det tydeligvis korrupte og politiserede amerikanske justitsministerium får held med de nye anklager mod Donald Trump, vil det tidligere præsident ende sine dage i et føderalt fængsel. Og det på tynde beskyldninger, som aldrig burde have ført til et anklageskrift.

Det demokratiske parti og dets støtter i Den Dybe Stat fører nu åben krig mod højrefløjen og det republikanske parti i den tydelige hensigt at eliminere enhver opposition og omdanne USA til en étparti-stat efter fascistisk, kommunistisk og tredjeverdens-forbillede.

Som Mark Levin også bemærker, er det utænkeligt, at nogen ville vove at rejse så alvorlige anklager, som tilfældet er, uden at justitsminister Merrick Garland og præsident Biden stod bag. Der er altså tale om indblanding i det forestående præsidentvalg, hvor demokraterne håber at kunne uskadeliggøre deres farligste modstander – sådan som man plejer at handle i diverse diktaturstater, hvor oppositionspolitikere har det med at blive dræbt eller ende i fængsel.

ANNONSE

Mens dette anslag mod demokratiet og retsstaten ruller over scenen, har den såkaldte Oversight Committee i Repræsentanternes Hus efter en del armvridning langt om længe fået adgang til et dokument fra FBI, der sandsynliggør, at Joe Biden og hans søn, Hunter, hver har fået $5 millioner for at gå en fremmed magts ærinde. Så anklagen mod Trump kunne ikke være kommet på et mere belejligt tidspunkt.

Den nye retssag mod Trump er naturligvis uhørt i amerikansk historie. Aldrig før har en siddende præsident prøvet at mobilisere politiet og retsvæsenet mod sin farligste udfordrer i den klare hensigt at blive ved magten. Med denne juridiske skandale har demokraterne krydset Rubicon, og det er tvivlsomt, om USA nogen sinde igen vil kunne kalde sig et demokrati og en retsstat.

Nogle iagttagere forudser, at demokraternes handlemåde vil garantere, at Trump bliver republikansk præsidentkandidat, fordi han vil fremstå som offer for en vaskeægte politisk sammensværgelse og et magtmisbrug uden fortilfælde.

Det lyder sandsynligt, men hvad skal det nytte? Tror nogen virkelig, at det kommende præsidentvalg vil gå lovligt for sig? Når demokraterne handler, som de gør, er det selvfølgelig, fordi de for længst har planlagt, hvordan de vinder næste valg – uanset hvordan vælgerne stemmer.

I øvrigt: Forvent ikke at høre et sandt ord om amerikansk politik i de danske medier. De er Joe Bidens logrende skødehunde.

https://www.foxnews.com/video/6329053321112

Købe hos Tales:: Frem for alt frihed festskrift til Lars Hedegaard

20130206_081741

 

Købe hos Tales: Ræven går derude, mor

Købe hos Saxo: Ræven går derude, mor

 

Købe: Verden var så rød, mor Erindringer 1942-1980

 

Købe: Frihedens væsen Fra Perikles til Hirsi Ali

ANNONSE