Dag: 20. februar 2023

Otto Hennig (1871-1920) Olje på lerret, 92,5 x 92,5 cm, Nasjonalmuséet, Oslo. Det er en velkjent sak at de store kunstmuséer bare viser en brøkdel av det de faktisk har i samlingene – og en viss rotasjon må man bare regne med. Dagens bilde vil vi nok knapt få se utstilt, om det da ikke […]

Les Mer...

Sergej Rakhmaninovs (1873-1943) Polka de W.R. ble arrangert i 1911, og ble ofte brukt som ekstranummer ved hans konserter. Vladimir Horowitz (1903-1989) spiller.

Les Mer...

This coming spring, Canada is set to allow those who suffer a mental illness to apply for medically assisted suicide. Belgium and Netherlands already allow it for insufferable mental illness.

Les Mer...

For rigtige højreorienterede – til forskel fra dem, der kalder sig borgerlige, men altid går socialisternes ærinde – gælder, at de aldrig på tryk, i tale, i private henvendelser, i telefonen eller i en sluttet kreds skal udtale noget, som de ikke ønsker at se på forsiden af venstrefløjens presse, dvs. hele pressen.

Les Mer...

Der har vist sig at være stor forskel på indholdet af mRNA-vaccinerne i de forskellige batches, hvilket har givet Reiner Fuellmich og hans team belæg for entydigt at konkludere, at producenterne med fuldt overlæg har brugt dette som en lejlighed til at eksperimentere med forskellige teknologier, de har tilsat vaccinerne, for at se, hvordan den menneskelige krop reagerer. Sidse Kærsgaard fortller, hvordan hun efter at have fået injektionen på et tidspunkt simpelthen mærkede, at selve hendes evne til at stå i en dybere forbindelse med livet omkring sig og de kære, som hun elskede, lukkede ned. Den forsvandt og blev til blot et minde om noget, der engang havde været.

Les Mer...