Dag: 27. januar 2023

Ukjent fotograf, sølvgelatinkopi i Yad Vashem, Jerusalem. Tania Kotlyar (1915-1941) med datteren Eda (1935-1941) til venstre og sønnen Misja (1939-1941) til høyre ble myrdet ved Babij Jar i september 1941. Hennes ektemann Boris (f.1911?) var visstnok allerede evakuert østøver. Dmitrij Sjostakovitsj’ (1906-1975) trettende symfoni, skrevet i 1962, bærer titelen Babij Jar, tekstene er hentet fra […]

Les Mer...

Det var flere møter med mennesker på torsdagens møte som sitter igjen: Personlige skjebner og alle som liker skogpodene. Det gjør inntrykk å høre at de betyr så mye. Aller størst inntrykk gjør det å høre at tanker om Kristus og kristendommen beveger. Dagens sentrale tanke er at det ikke er noen selvfølge at samfunnet […]

Les Mer...

Det bereder mig ringe glæde, at jeg – og flere andre – for årtier siden forudså, at den muhamedanske masseindvandring ville føre til en voldelig samfundsopløsning, fordi den ville medføre, at det tidligere homogene Europa blev en del af ”krigens hus” – det område, hvor islams forkæmpere fører krig for at undertvinge den oprindelige befolkning.

Les Mer...

Leoš Janáček (1854-1928) dediserte sin Sinfonietta (1926) til det nyopprettede Tsjekkoslovakias hær. Man hører lett at det er tatt med et helt militærorkester blant messingblåserne. Tsjekkisk filharmonisk orkester spiller, under ledelse av Jiří Bělohlávek.

Les Mer...

Præsident Erdogan dyrker den islamiske kunst, at bedrage sine venner og indgå lyssky aftaler med sine fjender. Derfor skal Tyrkiet ud og Sverige og Finland skal ind. Voldsmandens veto må ikke gælde i NATO.

Les Mer...

Rasmus Paludan er i dag på Dortheavej i København, hvor han afholder koranafbrænding foran Islamisk Trossamfund. Det kan ses live på Facebook.

Les Mer...

Onsdag angreb en marokkansk jihadist en kirke i Spanien. Jihadisten dræbte en kirketjener og sårede tre andre med et samuraisværd. Men det er ikke dette terrorangreb, der trækker overskrifter globalt. Det er derimod ophængningen af en dukke iført en trøje fra fodboldklubben Real Madrid.

Les Mer...

Project Veritas får en af ​​Pfizers topledere til at indrømme, at de forsker i muterede vira for at være på forkant med vaccineforskningen. Men dette minder mistænkeligt om, hvordan covid-19 blev skabt og undslap fra laboratoriet i Wuhan.

Les Mer...