Nyt

Project Veritas får en af ​​Pfizers topledere til at indrømme, at de forsker i muterede vira for at være på forkant med vaccineforskningen. Men dette minder mistænkeligt om, hvordan covid-19 blev skabt og undslap fra laboratoriet i Wuhan.

Mandens navn er Jordon Trishton Walker, Pfizers direktør for forskning og udvikling, strategiske operationer – mRNA Scientific Planner. Han møder en undercover-reporter fra Project Veritas på, hvad han tror er en date. Der bliver drukket, og Walker er løssluppen og pralende. Han siger, at de får vira til at mutere for at udvikle vacciner mod fremtidige udbrud. Men i Wuhans tilfælde førte det til pandemien. Hvis kineserne og amerikanerne ikke havde spillet Gud, ville millioner af mennesker ikke være blevet syge og døde. Er det ikke uetisk at gentage eksperimenterne, når verden stadig kæmper med konsekvenserne?

Walker kalder forskningen udviklet evolution, kontrolleret evolution, som er et andet ord for gain-of-function. Netop det ord har fået en dårlig klang og ville give dårlig PR, hvis det kom ud.

ANNONSE

Pfizer med sin mRNA-vaccine var det biofirma, der tjente mest på pandemien. Walker indrømmer, at det var en pengemaskine for dem. Det kan også blive en næste pandemi, som fører til spørgsmål om, hvad Pfizer egentlig laver. Hvor er myndighederne?

Ja, svarer Walker, når folk i Food & Drug Administration, FDA, stopper, begynder de at arbejde for Pfizer. Scott Gottlieb tog en to måneders ferie efter at have forladt FDA og indtrådt i bestyrelsen for Pfizer.

Walker siger, at det er det samme system som i våbenindustrien. De, der skal kontrollere, får fede jobs i de virksomheder, de skal passe. Det er et svingdørssystem. – Det er godt for virksomhederne, men ikke så godt for amerikanerne, siger Walker.

Han ser ud til at være fuldt ud klar over den uetiske og risikable karakter af Pfizers forskning.

 

https://www.projectveritas.com/news/pfizer-executive-mutate-covid-via-directed-evolution-for-company-to-continue/

“One of the things we’re exploring is like, why don’t we just mutate it [COVID] ourselves so we could create — preemptively develop new vaccines, right? So, we have to do that. If we’re gonna do that though, there’s a risk of like, as you could imagine — no one wants to be having a pharma company mutating f**king viruses.”

“En af de ting, vi udforsker, er, hvorfor muterer vi det ikke [COVID] selv, så vi kunne skabe – forebyggende udvikle nye vacciner, ikke? Så det er vi nødt til at gøre. Hvis vi dog vil gøre det, er der en risiko for lignende, som du kunne forestille dig – ingen ønsker at have et lægemiddelfirma, der muterer forbandede vira.”

Walker: “Don’t tell anyone. Promise you won’t tell anyone. The way it [the experiment] would work is that we put the virus in monkeys, and we successively cause them to keep infecting each other, and we collect serial samples from them.”

Walker: “Fortæl det ikke til nogen. Lover, at du ikke vil fortælle det til nogen. Måden det [eksperimentet] ville fungere på er, at vi putter virussen i aber, og vi får dem successivt til at blive ved med at inficere hinanden, og vi indsamler serielle prøver fra dem.”

Walker: “You have to be very controlled to make sure that this virus [COVID] that you mutate doesn’t create something that just goes everywhere. Which, I suspect, is the way that the virus started in Wuhan, to be honest. It makes no sense that this virus popped out of nowhere. It’s bullsh*t.”

Walker: “Du skal være meget kontrolleret for at sikre, at denne virus [COVID], som du muterer, ikke skaber noget, der bare går overalt. Hvilket, jeg formoder, er måden, hvorpå virussen startede i Wuhan, for at være ærlig. Det giver ingen mening, at denne virus dukkede op ud af ingenting. Det er bullsh*t.”

Walker: “From what I’ve heard is they [Pfizer scientists] are optimizing it [COVID mutation process], but they’re going slow because everyone is very cautious — obviously they don’t want to accelerate it too much. I think they are also just trying to do it as an exploratory thing because you obviously don’t want to advertise that you are figuring out future mutations.”

Walker: “Fra hvad jeg har hørt er, at de [Pfizer-forskere] optimerer det [COVID-mutationsprocessen], men de går langsomt, fordi alle er meget forsigtige – åbenbart ønsker de ikke at accelerere det for meget. Jeg tror, de også bare forsøger at gøre det som en udforskende ting, fordi du åbenbart ikke vil reklamere for, at du er ved at finde ud af fremtidige mutationer.”

Endelig dukker James O’Kefee op, redaktør for Project Veritas, med mikrofon og kamera for at stille nogle spørgsmål. Da Walker indser, at samtalen, han havde, ikke var en date, men et setup, går han bananas. Han bliver aggressiv, ringer til politiet og siger, at han er omringet af fire hvide mænd.

Videoen blev i aftes set af 12 millioner på Twitter. Ikke et eneste amerikansk stort medie har rapporteret om det, på trods af at titusindvis af amerikanere lider af vaccinernes bivirkninger.

Medierne spiller rollen som vogtere for Big Pharma. De forstår ikke, at offentligheden er vågnet og ikke vil finde sig i hverken lockdown eller vacciner næste gang.

ANNONSE

Mest læst

Et billede siger mere

Vor tids paria