Dag: 3. december 2022

Rogier van der Weyden (c.1400-1464). Olje på eiketre, panelstørrelse fra venstre mot høyre 138 x 70 cm, 138 x 153 cm, og 138 x 70 cm. Alte Pinakothek, München. Til venstre Marias bebudelse etter Lukas 1, 26-38, i midten de vise menns tilbedelse etter Matthaeus  2, 9-11, og til høyre fremstillingen i Templet etter Lukas […]

Les Mer...

Søndag tenner vi det andre lyset i Advent. Vi venter på at noen skal komme, men som fortsatt alltid er med oss. Det er kanskje en motsigelse i seg selv – men så er det ofte motsetninger mellom hvordan det er og hvordan det noen ganger føles. Samtidig ber oss Jesus at møte livet uten […]

Les Mer...

Indtil nu har det overvældende flertal af medier – også de danske – afvist enhver tale om svindel i forbindelse med det amerikanske præsidentvalg i 2020 som ”konspirationsteorier”, og Biden-administrationen har tilmed gjort sit bedste for at kriminalisere sådanne anklager. Nu foreligger de uomstødelige beviser på, at der i høj grad var tale om svindel.

Les Mer...

Det mest magtfulde parti i USA er ikke demokraterne eller republikanerne, det er Una-partiet. En magtkonstellation bestående af demokrater og republikanere, der er vant til at få deres vilje. Nu vil de vedtage en ny medielov, der giver de store medier mulighed for at danne karteller. Men lovforslaget har mødt modstand. Det favoriserer de etablerede medier, og censuren af ​​konservative kan blive endnu strengere.

Les Mer...

Befolkningsudskiftningen er en kendsgerning, kun religion kan forene en civilisation, og Frankrig er ved at blive revet i stykker. Tabuer brydes massivt, da filosoffen Michel Onfray og forfatteren Michel Houellebecq mødes til en løssluppen samtale.

Les Mer...

Ved at gå i regeringssamarbejde med Venstre slipper hun for at skulle stå til ansvar for det store minkdrab. Efter ca. halvandet år med den nye S-V-regering udskriver hun valg med henvisning til, at Venstre er umulig at samarbejde med og har forhindret hende i at gennemføre de store forbedringer til gavn for befolkningen, som hun havde lovet.

Les Mer...