Doc-TV

Søndag tenner vi det andre lyset i Advent. Vi venter på at noen skal komme, men som fortsatt alltid er med oss. Det er kanskje en motsigelse i seg selv – men så er det ofte motsetninger mellom hvordan det er og hvordan det noen ganger føles.

Samtidig ber oss Jesus at møte livet uten bekymring, og grunnen er enkel: Gud elsker deg og lengter etter deg. Det er et sted for deg også i Guds rike, og en vei som fører deg dit. Selv om stien noen ganger er smal og dekket av snø, kjenner føttene våre veien hjem…

Velkommen til å lytte til våre tanker før søndagen!

 

2. søndag i adventstiden

«La ikke hjertet bli grepet av angst. Tro på Gud og tro på meg! I min Fars hus er det mange rom. Var det ikke slik, hadde jeg da sagt dere at jeg går og vil gjøre i stand et sted for dere? Og når jeg har gått og gjort i stand et sted for dere, vil jeg komme tilbake og ta dere til meg, så dere skal være der jeg er. Og dit jeg går, vet dere veien.»

Joh 14:1-4

Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

 

Kjøp julegavene fra Document!

 

ANNONSE

Læs også

Mest læst

Læs også