Nyt

Hunter Biden vendte sig 180 grader torsdag og indrømmede gennem en talsmand, at han gjorde forretninger med Kina, der indbragte millioner af dollars. Han delte pengene med sin onkel James og hans bror Beaus enke, Hallie, som han havde en affære med.

Det er første gang, Hunter offentligt har indrømmet, at han har tjent millioner på at handle med Kina.

Hunter Biden, en privat borger med al ret til at forfølge sine egne forretningsbestræbelser, sluttede sig til flere forretningspartnere i at søge et joint venture med et privatejet, legitimt energiselskab i Kina. Som en del af det joint venture modtog Hunter sin del af god tro seed funds, som han delte med sin onkel, James Biden, og Hallie Biden, som han var involveret med på det tidspunkt, og delte udgifter.

Dermed brænder bålet for Joe Biden. Joe har sagt, at han intet vidste om sin søns forretning.

Formand for tilsynsudvalget i Repræsentanternes Hus, James Comer, siger, at de har opdaget mange konti, som pengene blev fordelt på, tilhørende forskellige medlemmer af Biden-familien.

Hunters talsmand kalder det en højreorienteret konspiration brygget på gammelt materiale.

“Rep. Comer tager noget gammelt og forsøger at gøre det nyt ved at pakke det ind i en vild og grundløs højreorienteret sammensværgelse… Beretningerne er så dramatisk opført af Rep. Comer tilhørte Hunter, hans onkel og Hallie – ingen andre.”

Flere af Biden-familiens forretningspartnere taler med republikanerne i udvalgene. En af dem er Eric Schwerin, som var partner med Hunter, en anden er Rob Porter. De har udvekslet breve med Hunter, og korrespondancen findes på hans bærbare computer.

Det sidste, Hunter gjorde i fredags, var at meddele, at han sagsøger reparatøren og ejeren af ​​Wilmington-værkstedet. Hunter undlod at hente de to maskiner, han afleverede, på trods af påmindelser. Maskinerne tilhører så værkstedet. Hunter nægtede i første omgang ethvert kendskab til de bærbare computere. Han indrømmede derefter, at de kunne have været hans. Nu sagsøger han som ejere.

ANNONSE

Biden stod i præsidentdebatten og skubbede 52 efterretningschefer foran sig: Den bærbare computer var russisk desinformation.

Nu falder skanserne én efter én.

Peter Schweizer har gjort meget for at nedlægge både Clinton-familien og Bidens. Han siger, at flere afsløringer er på vej.

Schweizer talte med Fox News torsdag aften, hånede Hunter for at have ændret sin historie efter flere års benægtelse af hans nøjagtige rapportering:

Historien har ændret sig hele vejen igennem. Da vi første gang brød denne historie i 2018, nægtede de, at de overhovedet gjorde forretninger i Kina. Så sagde de godt, vi gjorde forretninger i Kina, men som du påpegede, tjente vi ingen penge. Så skiftede det til joe biden kendte ikke til de aftaler.

Schweizer fortsatte:

Det er blevet modbevist. Det faktum, at de bliver ved med at flytte historierne, tror jeg, burde være en stor bekymring for folk i Det Hvide Hus, for det er ret tydeligt, at de mennesker, der spinder nyhederne i Det Hvide Hus, ikke kender hele historien, og jeg tror, ​​at der vil være flere andre sko at slippe på dette.

 

Selv CNN indrømmede, at det, der er kommet ud, ikke lover godt for Bidens. Erin Burnett på sit program OutFront fredag ​​aften:

Mens han talte med NYU juraprofessor Ryan Goodman, spurgte Burnett: “På et vist niveau, lige som en lægmand, hører du dette, og det lyder ikke godt. Der er en fyr, hvis navn er John Robinson Walker, han får 3 millioner dollars fra et kinesisk-baseret firma og fortsætter med at sende det ud til en flok mennesker ved navn Biden, hvoraf en er Hunter Biden, en anden er et firma, der tilhører præsidentens bror James Biden, og endnu et beløb til Beau Bidens enke, Hallie. Så igen, fra en lægmand, ser det ikke godt ud, er det juridisk skadeligt?”

 

https://www.breitbart.com/politics/2023/03/16/hunter-biden-admits-to-biden-familys-china-deals-for-millions-after-years-of-denial/

 

https://www.breitbart.com/clips/2023/03/17/cnns-burnett-new-biden-family-payment-evidence-doesnt-look-good/

ANNONSE