Nyt

 

By Department of Justice – https://www.justice.gov/crt/meet-assistant-attorney-general, Public Domain, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=108224648

Der har været endnu en FBI-razzia mod en demonstrant uden for en abortklinik. Denne gang handler det om den 73-årige Chester Gallagher, der i 2021 protesterede uden for en abortklinik i Tennessee. Men Gallagher var ikke hjemme, da FBI-holdet kom for at hente ham. De spurgte naboerne, hvor han var at finde.

Det er kun et par uger siden, vi skrev om anti-abort-aktivisten Mark Houck, hvis hjem i Pennsylvania blev stormet af tyve FBI-agenter med trukket våben. Parret har syv børn, der skreg af rædsel. Houck nåede ikke engang at få rosenkransen (en katolsk bedekæde af perler) med sig.

I begge tilfælde drejer det sig om protester uden for en abortklinik, med efterfølgende anmeldelser til det lokale politi, som politiet har afvist. Men justitsministeriet i Washington graver disse gamle sager op og vælger at anlægge sag alligevel. Det gør de, fordi der nu er en lov, de kan bruge: loven om fri adgang til klinikindgange (FACE). Alle, der overhovedet har været i nærheden af ​​en abortklinik, kan retsforfølges.

ANNONSE

Dette harmonerer dårligt med alle de anti-abortrådgivningscentre og kirker, der er blevet vandaliseret og vanhelliget af abortaktivister. Ingen er blevet anholdt her. Det samme gælder alle, der har demonstreret uden for højesteretsdommeres hjem og chikaneret dem. Først da en ung mand fra Californien stod uden for Brett Kavanaughs hjem og sagde, at han var kommet for at dræbe ham og hans familie, reagerede politiet.

Det ser ud til, at Biden-regimet har besluttet at få hævn for, at højesteret væltede Rose vs. Wade og sendte abortspørgsmålet tilbage til staterne. Biden-regimet taler, som om abort er blevet forbudt. Det samme gjorde norske politikere.

I USA kalder demokraterne feticid (fostergift) for loven om reproduktiv sundhed. Udtrykket fosterdrab er berettiget, fordi demokraterne går ind for retten til abort helt op til fødslen.

I Michigan vil de drive mobile abortklinikker. Abort er vigtigere end livet. Tucker Carlson siger, at venstrefløjen i USA er blevet en dødskult.

Hvem trækker i trådene i Washington? Hun hedder Kristen Clark, og da hun blev udnævnt til vicejustitsminister, blev det påpeget, at hun var dogmatisk og fanatisk, imod hvide mennesker og for de mest dumme sorte racistiske prædikanter.

As PJ Media’s Victoria Taft reported  efter razziaen på Houcks hjem, godkendte vicejustitsminister for Civil Rights Division, Kristen Clarke, sagen mod ham. Ved hendes godkendelse påpegede flere republikanske senatorer hendes tidligere udtalelser og holdninger og advarede om, at hun ville radikalisere Civil Right Division.

Nu ser det ud til, at hun og hendes afdeling graver løste sager frem og puster nyt liv i dem ved hjælp af FACE Act. Som DOJs pressemeddelelse om Gallagher-sagen bemærker: “Denne sag blev undersøgt af FBI og bliver retsforfulgt af Civil Rights Coordinator for U.S. Attorney’s Office og retssagsadvokater fra departementets Civil Rights Division.”

Som PJ Medias Victoria Taft rapporterede efter razziaen på Houcks hjem, kastede vicestatsadvokat for Civil Rights Division Kristen Clarke lys over sagen mod ham. Under hendes nomineringsproces pegede flere republikanske senatorer på hendes tidligere udtalelser og holdninger og advarede om, at hun ville radikalisere Civil Rights Division.

Nu ser det ud til, at hun og hendes afdeling graver i afgjorte sager og puster nyt liv i dem ved hjælp af FACE Act. Som DOJ’s pressemeddelelse om Gallagher-sagen bemærker: “Denne sag blev undersøgt af FBI og bliver retsforfulgt af Civil Rights Coordinator for U.S. Attorney’s Office og retssagsadvokater ved Department’s Civil Rights Division.”

Biden-regimet formår både at puste liv i racemodsætninger og ødelægge retsstaten.

FBI efterforsker normalt sager for at se, om de holder i en retssal. Nu gennemgår justitsministeriet gamle sager og sender lokale FBI-agenter ud for at foretage anholdelser i massive razziaer, som om det var farlige terrorister. Formålet er at terrorisere og intimidere hele pro-life-bevægelsen.

Men razziaen mod familien Houck vakte opsigt og mobiliserede mange. Vinden har blæst i pro-life retningen i lang tid i USA. Biden-styret risikerer at styrke oppositionen.

Det lokale FBI risikerer at få befolkningen mod sig. De gjorde ingenting, da BLM og Antifa brændte ned og plyndrede. De foretog heller ikke noget imod den selvlærte gruppe Jane’s Revenge. FBI-agenter har valgt side, og det vil få konsekvenser.

FBI-feltagenter stod ved, mens Biden DOJ henlagde sager mod kriminelle, der begik optøjer, begik ildspåsættelser, plyndrede og overfaldt betjente under det landsomfattende raserianfald efter St. George Floyds død. De forbliver tavse, mens administrationen ikke foretager sig noget for at finde medlemmer af Jane’s Revenge, gruppen, der hævder at angribe graviditetscentre, eller de kriminelle, der ødelægger kirker.

https://pjmedia.com/news-and-politics/stacey-lennox/2022/10/06/the-fbi-raids-another-pro-life-activists-home-on-charges-trumped-up-by-the-doj-n1635088

ANNONSE

Mest læst