Nyt

Christian Marcussen skriver om Dansk Kvindesamfund på sin Facebookprofil:

Dansk Kvindesamfund har begrænset, hvem der kan skrive på deres opslag (på Facebook, red.) om “Hvid feminisme”. Jeg kan ikke, fandt jeg ud af, da jeg forsøgte at poste nedenstående:

»Jeg kom ind for at rive det her identitetspolitiske, woke-vrøvlende opslag fra hinanden, men jeg kan til min glæde konstatere, at flertallet (af kvinder ikke mindst), ser, hvor helt ved siden af skiven det er.

Så i stedet går jeg herfra opløftet og med fornyet tro på, at verden ikke er så åndssvag, som organisationer som Dansk Kvindesamfund antager, og at de her skadelige, splittende koncepter ikke for alvor har inficeret vores tænkning.

Hurra for danske kvinder og for den foreløbige danske modstandsdygtighed over for de her fænomener, som nogle så hårdt forsøger at importere og presse ned i halsen på os.«”

Dansk Kvindesamfund har begrænset, hvem, der må kommentere opslaget om hvid feminisme.

ANNONSE