Kopierede/fra hoften

Ifølge 12-nyhederne vil partiet oprette et grønt superministerium, der skal stå over alle andre ministerier – bortset fra Statsministeriet og et andet, som jeg ikke fik fat i. Forsvarsministeriet skal nedlægges.

Nu skal alt drives af CO2-ideologien. Det må også gælde Videnskabsministeriet, hvis opgave bliver at holde øje med videnskabsmænd, der ikke tror på den menneskeskabte opvarmning.

Socialdemokratiet synes , der er gode takter i forslaget om en ny statsform, hvis ledende organ minder om det gamle sovjetiske politbureau og Vogternes Råd i Iran.

Hvem tør herefter stemme på Mette Frederiksen?

Interessante reaktioner på Elbæks vanvid

Politiken er begejstret over Alternativets plan om at lægge al politik ind under et grønt superministerium og tillade familiesammenføring fra første dag. Avisen har derfor ryddet forsiden samt adskillige sider inde i organet for at udbrede den gale mands gale tanker.

Intet af dette kan overraske. Det virkeligt interessante er Socialdemokratiets og De radikales reaktion. De peger på problemer – ikke med vanvidspolitikken, men med finansieringen. Ifølge socialdemokraten Peter Hummelgaard Thomsen mangler der penge til at realisere Alternativets nytænkende tanker. Også den radikale Sofie Carsten Nielsen mener, at der mangler finansiering til at Nu skal alt drives af CO2-ideologien. Uffe Elbæks “spændende” ideer.

ANNONSE

Måske er der alligevel ikke så store interne problemer i den gamle røde blok? Blot de bliver enige om politikken – og det ser de ud til at være på vej til – skal de nok finde pengene.

Mon Dansk Folkeparti også vil ind under Elbæks paraply? Er det det, der ligger i det stadigt tættere venskab mellem Mette Frederiksen og Thulesen Dahl?

I disse sindsoprivende tider er det desværre nødvendigt at spørge.

ANNONSE