Nyt
De Radikales multikulturelle valgkamp er i gang. Et af de store håb er partileder Sofie Carsten Nielsens protege og tidligere praktikant – det tyrkiske byrådsmedlem, Hediye Dilara Pekerman Temiz.

Sofie Carsten Nielsen er politisk mentor for den 23-årig muslimske politiker, og det mærkes tydeligt i de politiske udmeldinger.

Over for Danmarks Radio tilkendegiver Hediye Temiz, at der skal hentes flere migranter – sandsynligvis fra muslimske lande – til ghettokommunen Albertslund, der ligger i Storkøbenhavn.

“På trods af at vi har mange borgere med anden etnisk baggrund, bør vi (de danske skatteydere, red.) hjælpe de allersvageste,” erklærer Hediye Dilara Pekerman Temiz.

På en firetrinsskala er Hediye Dilara Pekerman Temiz helt i top, når det gælder lysten til at importere flere migranter.

I april 2019 gik store grupper af muslimske indvandrere amok i Albertslund. Der blev antændt pyromanbrande, og de religiøse migranter angreb danske politistyrker på grund af krænkelser af koran og islam.

Det er også i Albertslund, at den racistiske indvandrer, Bwalya Sørensen, styrer den danske afdeling af Black Lives Matter. Bwalya Sørensen har en lang karriere som arbejdsløs og stammer fra Zambia.

Bwalya Sørensen har modtaget kritik – blandt andet fra Hans Hyttel, der er formand for Amnesty Internationals afdeling i Aalborg – for at opdele deltagerne i Black Lives Matter-demonstrationer efter hudfarve. En opførsel, der kendes fra de amerikanske sydstater og apartheidstyret i Sydafrika.

ANNONSE

Hediye Dilara Pekerman Temiz blev i 2017 valgt ind i byrådet i Albertslund Kommune med kun 128 personlige stemmer. Den tyrkiske teenager, der var 19 år, overtog straks den magtfulde formandspost i Kultur- og Fritidsudvalget.

Hediye Temiz kom i mediernes søgelys under den voldsomme coronakrise. Den tyrkiske kommunalpolitiker fik kritik, fordi hun rejste hjem til Tyrkiet i flere måneder for at besøge sin mor.

Fra sin tyrkiske hjemstavn deltog den muslimske kommunalpolitiker og udvalgsformand i virtuelle møder i byrådet. Det faldt flere kritikere tungt for brystet, at en tyrker kunne styre dansk politik fra hjemlandet Tyrkiet.

“Det er en diskussion, om man kan sidde i et fremmed land og deltage i kommunalbestyrelsesarbejdet,” lød det fra DF’eren Danni Olsen.

Hediye Dilara Pekerman Temiz rejste til Tyrkiet 11. marts 2020 og bookede, efter eget udsagn, en returbillet til sit danske værtsland 15. juni 2020.

Sagen fik ingen konsekvenser for Sofie Carsten Nielsens muslimske yndling, der nu igen fører valgkamp på dansk jord.

De Radikales målsætninger er helt basalt at importere flere muslimske indvandrere, der kan sikre partiet den fornødne politiske magt.

Midlet er blandt andet, at muslimske kandidater som Hediye Dilara Pekerman Temiz skal animere religiøse fæller til at sætte kryds ved Det Radikale Venstre. Kynisme af tredje grad.

Islamiseringen af Danmark kører som planlagt – flere indvandrere og mere islam!

(Foto: Pressefoto)

ANNONSE