Kommentar

I aftes pegede Tucker på et fænomen, vi også kender: Fortalere for størst mulig diversitet bor endda i områder, hvor der næsten kun er indfødte, altså hvide. Hykleriet er ubegrænset. Barack og Michelle Obama har købt sig et super landsted i det mest eksklusive område af Martha’s Vineyard. Hvis der er udlændinge der er det som tjenere.

Ikke desto mindre kan Michelle Obama holde en tale og sige, at når folk som dem flytter ind i et område, flytter hvide ud. Obamas egen praksis viser, at det ikke handler om race, men om penge og status, og det har Obamas masser af. Men det giver politiske pointer at fremstille sig selv som et offer, både blandt sin egen samfundsklasse og over for migranterne.

Demokraterne er i en situation, hvor latinoerne vender sig væk fra dem. De har ingen sans for at bo i områder præget af lovløshed. De har heller ikke woke-værdier og ønsker ikke, at deres børn skal lære dem i skolen. De går over til republikanerne.

ANNONSE

Derfor skal demokraterne importere en ny underklasse i et rasende tempo.

Tucker har nogle interessante klip: Af New Yorks borgmester Eric Adams og Washingtons Muriel Bowser. Begge har rost mangfoldigheden til skyerne og lovet, at det er lige meget, om man er lovlig eller illegal immigrant. Du har ret til alle de fordele, som amerikanerne får, og det er fint.

Men nu har piben fået en anden lyd: Adams er blevet bekymret over udgifterne. Skoler, sundhedsydelser og infrastruktur til nye borgere er dyre. Bowser siger det samme: Folk strømmer ind på busser fra syd. Hvordan skaffe boliger til alle?

Der går nok ikke længe, ​​før demokraterne vender tilbage til retorikken fra 1994 og 1996, hvor Clinton sagde, at immigration skal være lovlig. Men strømmen er nu så stor, at der skal noget til for at stoppe den. Hvis Demokraterne skulle forsøge sig, ville de blive mødt af stærke reaktioner fra venstrefløjen i og uden for deres eget parti.

Men den lovløshed, demokraterne udløste, betyder, at de sakker bagud. Tucker viser billeder fra metroen i New York. Det er blevet forvandlet til en stripscene og show-off. Samtidig er det hjemsted for mange hjemløse.

Pete Buttigieg har sagt, at han ønsker at lære andre lande det bedste af Biden-administrationens praksis: Er det det, han mener? I Tokyo er der rent og fredeligt. Samme i Moskva. Men i New York og andre byer er der snavs, affald, rotter på stationerne og slagsmål med politiet. Farlige mennesker bliver sluppet tilbage på gaden af ​​statsadvokat Alvin Bragg.

Hvad skal der til for at stoppe udviklingen? Forgængeren skar 1 milliard dollars fra politiets budget. Demokraterne får, hvad de bad om.

Victor Davis Hansen har et forslag: Der er fire millioner sengepladser til rådighed i universitetets kollegiebygninger. Hvorfor ikke busse migranter ind og huse dem der? Der er sundhedsydelser til rådighed. Uddannelse. Alt det, demokraterne tror på og tilbyder. Hvis de virkelig mener det, burde de selv leve med problemerne.

Men deres børn vokser op i homogene områder som Aspen Colorado. De går ikke på skoler, hvor undervisningen er brudt sammen, men på privatskoler.

ANNONSE