Kommentar

 

Den liberale elite, der har regeret USA siden Kennedy, ryster under vægten af ​​sin egen dobbeltmoral og narcissisme. De har nomineret en senil 77-årig, der end ikke vover at svare på sex-anklagerne mod ham, og amerikanere husker naturligvis stadig Monica Lewinsky.

To ting sker samtidig, og begge er tunge af symbolik: Joe Biden indhentes af sin fortid. Selv nogle demokrater kræver nu, at han reagerer på den anmeldelse, Tara Reade indgav mod ham.

Og selv det norske Ritzau, NTB, har nu lavet sin første artikel om sex-anklagen mod ham.

Den anden større hændelse er dokumenterne, der viser, at FBI-ledelsen diskuterede, hvordan man skulle “tage” præsidentens nationale sikkerhedsrådgiver Michael Flynn. FBI diskuterer, hvordan man “tager” en national sikkerhedsrådgiver? Det kan ikke blive større end det. Men ikke et ord i danske medier.

ANNONSE

De to sager har en fællesnævner: Korruption. Det handler om 68’ernes dobbeltstandarder: Sig en ting og gør en anden. For det andet handler det om denne generations reaktion i det øjeblik, den føler sig truet: så forsvinder alle skrupler, fordi det handler om deres egen overlevelse, og de ser ingen forskel i deres personlige interesser og de regeringsroller, de indtager. Derfor føler de sig i deres gode ret til at bruge statens midler som politiske våben.

En narcissistisk generation mener, at alt handler om dem.

Det amerikanske folk opdager, hvem der har regeret dem i de sidste 50 år, og de kan ikke lide, hvad de ser.

En video viser, at Barack Obama kører med en offentlig betalt chauffør til sin ”country club” mandag. Obama smiler og råhygger sig. Der er helt tomt på det grønne græstæppe. De andre spillere er i karantæne. Omtrent samtidig udsendes en tweet til alle indbyggere, hvor det ifølge Michelle Obama kun er lovligt at gå ud for at handle eller i nødsituationer.

Der har været flere sådanne tilfælde: Borgmesteren i Chicago blev opdaget, mens hun fik ordnet håret. Frisørsaloner er lukket for alle andre. Hun forsvarede sig med at skulle optræde som offentlig repræsentant på tv.

Disse privilegier tildeles demokratiske ledere på samtidig med, at de er de mest ivrige fortalere for karantæner og lockdowns. Guvernøren i Michigan Gretchen Whitmer er en af ​​dem, der har gjort sig mest og værst bemærket: Hun nægtede folk at tage i deres sommerhuse eller bolig nummer to. Folk bør ikke købe havemøbler eller våben, men marihuana og spiritus. Dette er almindeligt i alle stater, hvor Demokraterne styrer: De synes, det er okay at folk ”ryger”, så forbliver de rolige.

Folk opfanger signalerne: Demokraterne ønsker sløve, ligeglade borgere, der finder sig i at blive kommanderet og kontrolleret.

Denne udvikling er hverken refereret eller kommenteret i danske medier af den enkle grund, at de står for den samme udvikling.

Sommerhusforbuddet handlede ikke kun om sundhedskapacitet. Folk fornemmede det.

Det faktum, at demokraterne kun har været i stand til at nominere en kandidat, der viser åbenlyse tegn på demens, viser, at det er et regime der står foran sin undergang.

Tucker Carlson kunne fortælle i aftes, at vicepræsident Biden blev tillagt ansvaret for seksuelt misbrug ved landets 4.000 colleges / universiteter. Hvad havde Biden gjort? Han sænkede kravene til anmeldelse, så folk blev bortvist fra universitetet, selvom de var blevet angivet på falsk grundlag. Samtidig betalte kongressen $ 17 millioner i erstatning til kvinder, der hævdede at være blevet trakasseret eller chikaneret af kongresrepræsentanter. Sagen er undtaget offentliggørelse, så vi ved ikke, om Biden er blandt dem

Joseph Paul Watson har sammensat klip af fotos af Biden sammen med piger, og det er især bemærkningen “no dating before 30”, der får ham til at fortjene øgenavnet “creepy”.

Tara Reades sag er blevet styrket, efter at flere vidner er dukket op. Derfor forstår flere demokrater nu, at Bidens tavshed ikke er holdbar. Men hvad skal han sige? Tør hans kampagnestab overlade ham til journalisterne? Der er et vigtigt element af usikkerhed.

Amerikanerne har ikke glemt anklagerne mod Brett Kavanaugh og hysteriet omkring ham. Dengang gik feministerne amok. Men de er tavse som graven, når anklagerne rammer deres egne. Det vil sige, Alyssa Milano, der var en af ​​de første, der gik i krig mod Kavanaugh, er nu vendt 180 grader efter først at have støttet Biden.

Hvad den danske offentlighed snydes for, er den opbyggede viden, som amerikanere får gennem dryp-dryp-information:

Hillary Clinton gik ud i denne uge og støttede Biden og roste ham til skyerne som legemliggørelsen af al sand ære. Når disse ord kommer fra hende, har de næsten den modsatte effekt på det halve Amerika.

Disse amerikanere “ser for sig” Bill Clinton og Monica Lewinsky og alle de andre kvinder, Bill havde forgrebet sig på, før han endte i Det Hvide Hus. De husker Jeffrey Epstein og hans fly, hvor Bill havde en permanent plads.

Amerikanerne kender lugten af ​​korruption og grådighed, dobbeltmoral og magtsyge. En elite, der aldrig får nok og mener, at de har ret til alt. Derfor valgte de Trump. Ved at nægte at indse dette signal begår demokraterne den samme fejl igen, og den måde, hvorpå demokraterne håndterer sex-anklagerne mod Biden, viser, at de ikke har lært noget som helst.

Tara Reade-sagen kommer øverst i sager om økonomisk korruption: Joe Biden spøgte med, at han havde stoppet efterforskningen af ​​det selskab, hans søn Hunter var i bestyrelsen for. Hunter modtog 1,5 milliarder dollars til sin egen hedgefond, efter at han blev medlem af Air Force Two i Kina. Og sådan går det videre.

Donald Trump har aldrig sagt, at han var et dydsmønster, men demokraterne har fremstillet sig selv som kvindernes forsvarere. De falder desto dybere.

Amerikanerne har forstået hvem Harvey Weinstein var venner med: Hillary og statsadvokat og senere New York-senator Kirstin Gilibrand. Gilibrand kommenterede for nylig anklagerne mod Biden og sagde, at hun troede på ham.

Oveni det hele, kommer misbrug af statsmagt for at stoppe den ene præsidentkandidat til fordel for den anden. En sådan ting er aldrig sket før i amerikansk historie.

Vi husker Nixons justitsminister John Mitchell og hans ”kumpan”. Men det er intet imod, hvad der nu rulles op. De andre “Iran-gate” -operationer under Reagan var “sideshows”, bi-operationer, rent vand ved siden af. Det, vi taler om under Obama, kan kun beskrives med udtrykket: Rådden helt igennem.

Redningen af ​​det amerikanske demokrati kræver, at Trump genvælges. Så langt er forrådnelsen kommet.

Danske medier har ikke engang formået at omtale denne korruption. De er en del af den samme surdej selv.

68’erne har styret Danmark i de sidste 40 år, og vi kan vælge at følge fornyelsen i USA eller gå under.

ANNONSE