Dag: 4. juli 2022

Ivar Arosenius (1878–1909) Tusjlavering på papir, 10 x 13,5 cm, Göteborgs konstmuseum. Den største samling, noe i underkant av fire hundre katalognummer av Ivar Arosenius’ verker finner vi i Konstmuséet i hans hjemby Göteborg. Mesteparten er tegninger og skisser. og bare en liten del, for det meste malerier, er utstilt i Arosenius-rommet. Her er han […]

Les Mer...

Det ville være synd at sige, at mit opslag om Trump, som gassen er ved at gå af, har vakt den store begejstring. Flere har reageret ved at erklære deres fortsatte opbakning til den tidligere præsident.

Les Mer...

”En muslim hader yderligere de vantro, hyklerne og mennesker, der bringer nyopfindelser og synd i islam, siden de gør det som Allah hader, og derfor hader en muslim disse for Allahs skyld ”.

Les Mer...

Jeg har gravet dybt i sagen, og absolut intet i hans online-aftryk indikerer at der har været et ideologisk sigte. At dømme efter videoer oploadet lørdag og søndag, så havde han planlagt et ’suicide by cop’. At ende sit liv med politiets assistance. ‘Quetiapin doesn’t work’, har han tilføjet en af videoerne, et meget anvendt medicin i psykiatrien mod schizofreni og maniodepressivitet.

Les Mer...

Den formodede gerningsmand fra Fields er “kendt af psykiatrien”, oplyste dansk politi på et pressemøde mandag morgen. De beskrev masseskyderiet som en gal mands værk. Der er ikke noget, der underbygger, at der var tale om en terrorhandling, sagde politimester Søren Thomassen. Det lyder mærkeligt, så længe handlingen i sig selv opfylder definitionen på terror – spreder stor frygt i befolkningen.

Les Mer...