Dag: 30. juni 2022

August Strindberg (1849-1912) Olje på lerret, 100 x 70,8 cm, privateie I ettertiden er August Strindberg best kjent som dikter og forfatter. Men han var også aktiv som maler, i en nærmest ekspresjonistisk stil. Vi finner en del eksempler her. Den 29. juni i år oppnådde dagens bilde, Vågen V, prisrekord for svensk kunst ved […]

Les Mer...

Hvis der ikke kommer en eller flere rigsretssager mod Mette Frederiksen og eventuelt andre ministre, ved vi, at der ikke er lighed for loven.

Det er muligt, at de røde partier inklusive De radikale vil redde Mette Frederiksen, men hendes omdømme vil for altid være sværtet. Vi vil vide, at vi har en statsminister, der lyver og bryder loven, når det passer hende.

Les Mer...

I panelet er også chefredaktør Marchen Neel Gjertsen, der i sine unge år var byrådskandidat for Enhedslisten. Herunder lidt fra panelets motivation – 20 værker er indstillet til Jyllands-Postens to nye litteraturpriser.

Les Mer...

”Fortiden er altid et museum af fantasifostre. Man nedfælder ikke bagefter lige nøjagtig det man har oplevet, men noget der er et produkt af tiden, den perspektiviske forskydning, (tildigtninger) samt ens egen vilje til at skabe orden ud af dette kaos af delvist glemte oplevelser. Stort set fastholder man i mindre grad i erindringen, hvordan det egentlig var, end hvordan man selv blev den man er i dag”  Joachim Fest.

Les Mer...

For et par årtier siden var George Bush venstrefløjens hadeobjekt nummer 1, og DR2-dækningen af valgkampen i 2004 indeholdt flere pseudo-dokumentarer om Bushs iboende ondskab. Den daværende DR2-chef hed Gitte Rabøl, der nogle år senere blev ‘mangfoldighedskonsulent’ på DR. En stilling til 2,1 millioner licenskroner, årligt.

Les Mer...