Nyt

 

Med en næsten vidt åben grænse i syd sætter Biden-regimet konstant nye rekorder. Hele 47 millioner mennesker bor nu i USA, men er født i et andet land.

Forskere ved Center for Immigration Studies vurderer nu i en analyse, at der i slutningen af ​​april var 47 millioner udenlandsk fødte i landet, hvilket er det højeste antal, der nogensinde er registreret i USA.

From February 2021 to April, Biden’s policies have helped add two million foreign-born residents to the U.S. population.

The data suggests that nearly 145,000 foreign-born residents are being added to the nation’s already historically-high population every month. Today, more than 331 million residents live in the U.S., the highest in U.S. history.

Siden Biden tiltrådte, er over 2 millioner strømmet over grænsen i syd. Biden forsøger at øge magten ved at afskaffe titel 42, noget Document har nævnt tidligere.

Antallet af indbyggere født i udlandet er femdoblet siden 1972, tredoblet siden 1980, fordoblet siden 1990 og steget med 50 procent siden år 2000 og tegner sig nu for omkring hver syvende indbygger i USA. Det er den højeste andel i 112 år.

Hvis tilstrømningen af ​​migranter fortsætter på samme niveau, vil andelen af ​​udenlandsk fødte være 51,4 millioner ved udgangen af ​​2024. Det vil udgøre 15,4 procent af befolkningen i USA.

Dette sker imod folkets vilje. Den seneste rapport fra Rasmussen Reports viser, at 53 procent af de amerikanske vælgere ønsker at reducere immigrationen til et sted mellem nul og 750.000 migranter årligt.

ANNONSE

The latest Rasmussen Reports survey shows that a majority of 53 percent of American likely voters want to reduce overall legal immigration levels to anywhere from zero to 750,000 annual admissions — including 5-in-10 swing voters, 68 percent of Republicans, and even nearly 4-in-10 Democrats.

ANNONSE