Nyt

Sean Hannity sagde det: Der er noget galt her. Vi er det land, der opfandt Apple og Microsoft, vi har Silicon Valley. Ikke desto mindre er vi ude af stand til at tælle stemmerne ved et valg. Brasilien gør det om 24 timer.

New York er blandt de værste. 13 dage efter valget er stemmerne stadig ikke optalt. Hvis man undrer sig over, hvorfor over halvdelen af ​​vælgerne mener, at dette valg var udsat for bedrageri, så bare se på disse tal.

The New York Times released their latest look at the election data from the state and found that only 84 percent of the estimated vote total has been processed, and there is a large fraction of outstanding votes in multiple counties.

By the Times’ estimation, only 56 percent of the votes have been reported from Weschester county, 60 percent from Manhattan, 64 percent in Queens, and 74 percent in the Bronx. The Atlantic’s Derek Thompsonnoted that this data comes nearly two weeks after Election Day.

Political observers from both sides of the aisle are wondering why the count has taken much, much longer than a New York minute:

ANNONSE

Mest læst